maanantaina, toukokuuta 2

Teknohärpäke

Kun mä aloitin hommat nykyisessä työpaikassa olin juur muutama kuukausi aikaisemmin ostanut itelleni uuden kännykän. Sen verran hippi olen, että vaikka mulle siinä vaiheessa jo tarjottiin työpuhelinta, niin päätin käyttää sitä, koska mitäpä muutakaan sillä ois voinut tehdä.

Muutama viikko sitten alkoi kuitenkin olla sellainen tilanne, että joku järeempi taskutietokone ois huomattavasti käytännöllisempi ja välillä suorastaan välttämätön. Niinpä mä kävin hipelöimässä valikoimaa. Kauheesti mulle oli kehuttu niitä kosketusnäytöllisiä, mutta kun mä olin kerran yrittänyt kirjoittaa tolla Puolison lelulla oman sähköpostiosoitteeni ja laite oli sen jäljiltä lähes entinen (ei se kaukana seinästä ollut!) niin sellainen ei oikeastaan ollut vaihtoehto. Jäljelle jäi siis qwerty-näppisvehkeet joita on siis Commarit (uusin versio E7) ja  
tämä valitsemani E5 josta on olemassa myös vanhempi, järeämpi ja isompimuistisempi E72-rinnakkaismalli. Mahtaako nuo teistäkin näyttää parjaamaltani BlueBlackberryltä...


Olin kumminkin kuullut noista paljon hyvää ja nyt mulla on sitten ollut tämä vekotin käytössä reilun viikon. Vähän tuo näppis on vaatinut totuttelua kun jossain valossa kirjaimista ja varsinkin numeroista saa vähän huonosti selvää. Jotkut asetukset on saatu myös sekaisin pariin otteeseen, mutta onneksi mulla on kärsivällinen teknikko talossa. Palikka ei myöskään ole toistaiseksi mahtunut mihinkään vastaantulleeseen kännypussiin, mutta vielä mä jonkun ripustussysteemin sille kehitän.

Pistin siihen killumaan tuollasen Tincalin puodista ostetun söpsäkän avaimenperän, ettei se näytä niin äijältä. Perälle vaan kävi jo heti ekana päivänä tapaturma koska mä olin tunkenut laitetta taskuun ja takaisin koko päivän, mutta meidän tarkkaavainen siivooja oli onneksi bongannut sen mun työhuoneen lattialta.

(PS. Kännykkälinkit on myös mainoslinkkejä joista kertyy sivupalkissa mainittua komissiota hyväntekeväisyyskohteelle. Vahvistamaton potti on tällä hetkellä viitisen kymppiä, ajattelin, että satasen kohdalla laittaisin sen ekan kerran jakoon. Jos teillä on siis hankintasuunnitelmia, niin tätä reittiä käyttämällä saa vielä paremman omatunnon kaupan päälle!)

3 kommenttia:

  1. Mä kyllä luulin sen olevan Blackberry ensin ennen kuin luin koko tekstin :D

    VastaaPoista
  2. Ja kävin sit vinkistä korjaamassa tuon sinisen mustaksi :D

    VastaaPoista
  3. Tiiätkö, mä en edes tajunnut, että siinä luki mustikka :D

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...