torstaina, toukokuuta 26

Pelko pois Anne ja muut arkajalat!

Anteeksi AnneVee, musta tuo vaan rimmasi niin hyvin.
Sitäpaitsi eilen tuli teeveestä Clint Eastwoodin haastattelu, silläkin saattoi olla osuutta sanavalinnassa.

(Clint on ihQ!)

Mutta asiaan, eli päivitystä suihkurusketuskokemuksista: väristä ei tule lainkaan laikukas kuten kotikonstein! Tummuusasteita on valittavana kolme, joista mä siis otin sen tummimman, koska mulla on aika vahva pigmentti omastakin takaa. Tämä ei ole mitenkään erityisen tumma eikä missään nimessä mikään juhavelijokinen-väri. Itse asiassa odotin paljon sähäkämpää, semmosta etelänloma-lopputulosta.


Ohjeeksi annettiin, että nahka pitää kuoria edellisenä iltana ja näin tein (mä kävin saunassa ja käytin selänpesuharjaa ja saippuaa). Lisäksi ois pitänyt kosteuttaa ainakin kuivat kohdat, muttei mulla ole. Mitä nyt kynsinauhat.

Itse operaatio sujui siten, että pukukopista (tuolla Toporiinassa nyt ainakin) löytyi meikinpoistoaineita ja semmosta suojarasvaa, jota piti levittää taas niihin kuiviin kohtiin. Laitoin ohjeiden mukaan siis sormenpäihin, kantapäihin, polviin, kyynärpäihin ja varpaisiin (joihin pistän ens kerralla enemmän).
Suihkutuksesta tullessa nahasta piti painella pyyhkeeseen ylimääräinen kosteus. Ens kerralla pyyhin perusteellisesti myös varpaanvälit ja jalkapohjat ja tarkemmin myös hiusrajan, olivat nimittäin illalla aika mielenkiintoisen näköiset...


Värilaikkuja saa parhaiten irti Cliniquen kevyesti kuorivalla kasvovedellä (nro 2), mutten mä raaski käyttää sitä jalkapohjiin. Ehkäpä nuo lähtee raspilla irti.

Suihkun jälkeen siis piti pukeutua tummiin löysiin vaatteisiin, mutta mulla oli kyllä semmonen valmiiksi itseruskettajan värinen paita. Nukuin myös varmuuden vuoksi pyjamassa, ettei lakanoihin tartu väriä.

Ai niin, en poistanut silmänympäryksistä meikkejä, kun ajatus itseruskettajasta luomilla tuntui aika absurdilta. Se suihku ei kuitenkaan ampunut ainakaan mua naamaan millään reippaalla paineella. Juomapullon lisäksi otan ens kerralla mukaan myös jotain omia kosteuspyyhkeitä joilla saan ainakin suun ympäriltä sen klähmäolon pois. Ja niistä jalkapohjista...


Henkilökunta kävi siis aluksi opastamassa miten homma toimii ja asetti laitteeseen ohjelman. Seinällä oli vielä lisääkin ohjeita ("suihkusta tullessasi niistä nenä") ja ne robottiasentokuvat joita sai rauhassa opiskella ennen koppiin menoa. Kopissa oli nappi josta laite painettiin käyntiin ja siitä muutaman sekunnin päästä tupsahti eka suihkutus. Kääntymisohjeet sai suomeksi, en tiedä kuinka tärkeää on kääntyä oikeeseen suuntaan mutta luulen, että käänsin eka kyllä vasemman kyljen. Itse suihku ei montaa sekuntia kestänyt, oisko siellä mennyt yhteensä noin minuutti.

Värin pitäis nyt sit pysyä viikon päivät. Voitaisko saada bikinikelit tähän väliin, kiitos!

edit: yleisön pyynnöstä lisätty kuvia eri ruumiinosista.

1 kommentti:

  1. Olisko mahdollista saada kuvaa muistaki ruumiinosista kuin jalkapohjista?

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...