keskiviikkona, toukokuuta 25

Pyjamassa Stokkalla

Nyt on sitten sekin nähty, että minä haahuilen Stokkalla pyjamassa.
(Puolustuksena kerrottakoon, että se oli Tapiolan Stokkalla ja ehkä ne sittenkin oli jumppahousut...)

Kävin nimittäin siellä suihkussa, värisuihkussa. Vielä ei näy yhtikäs mitään tuloksia, kun valitsin semmosen version, joka tekeytyy 4-6 tuntia. Ja otin sen tummimman vaihtoehdon, tietysti. Aamu voi siis olla täynnä ylläreitä :D

Itse kokemus on kaikkea muuta kuin mukava. Jos joskus meette, niin ottakaa juotavaa mukaan. Ja pastilleja. Sitä ainetta nimittäin leijuu siellä kopissa ja jos ei ole treenannut, ei pysty olemaan hengittämättä sitä koko aikaa. Ja sitäpaitsi välillä pitää kääntyä eri robottiasentoihin, aikaa 8 sekuntia, hopihopi! En todellakaan voi olla varma, kumpi jalka tai käsi piti olla missäkin, kun kaiken kukkuraksi siellä käytettiin niitä älyttömän epämääräisiä ilmaisuja "vasen" ja "oikea".


Ens kertaa varten meinaan treenata kotona sitä liikesarjaa valmiiksi. Ja hengityksen pidättämistä.
Kuvassa tilanne noin tunti suihkutuksen jälkeen. Katotaan huomenna uudestaan...

Mun on pitänyt vinkata yhdestä toisestakin jutusta, nimittäin käsi ylös kuka muu on luullut, että RFSU tuotemerkillä markkinoidaan pelkkiä spärdäreitä ja liukasteita?
No, eipä markkinoida enää. Huomasin ihan vahingossa jostain lehdestä, että sarjassa on nykyisin muun muassa tällainen sheivausgeeli. Ja hyvä geeli onkin, nimittäin vaahtoamaton eikä haise!

1 kommentti:

  1. Mä haluaisin kans tollaseen kaappirusketukseen, mut en tiiä uskallanko, ku mulla on vähä huonoja kokemuksia itseruskettavistakin!

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...