lauantaina, toukokuuta 21

Surffitukka

Olenko jo hehkuttanut Saaran kosmetiikkaa? Ai olen? No, hehkutan lisää.
Kuten tulin taannoin maininneeksi, olen käyttänyt suolasaippuaa myös hiusten pesuun. Se on loistava tuote, nimittäin sen jäljiltä tukkaan jää sellainen ihana surffitekstuuri, mitään tököttiä ei tarvita! Ja pesuväli on kolmesta neljään päivään vaikka tukka on lyhyt, se ei nimittäin ala sojottaa mihin sattuu. <3<3<3


Laitoin toisen saippuoistani pari viikkoa sitten pahasta atooppisesta ihottumasta kärsivän kummitytön mukaan ja sain eilen palautetta, että tuntuu oikein hyvältä. On kuulemma käyttänyt kanssa hiustenpesuun, kun päänahassa on ollut kutinaa ja se on rauhoittunut. Niin ja naamaakin voi sillä pestä.
 
Tilasin siis noita tietty lisää ja samassa lähetyksessä purkillisen Kehäkukkavoidetta niin ikään Krisselle kokeiluun. Sen meinasin toimittaa perille tässä viikonlopun aikana, joten siitä saadaan varmaan myös testiraporttia parin viikon päästä.

Jos nyt siis jotakuta kiinnostaa, niin niiden loistavien huulivoiteiden hinta on ollut 2 euroa, saippuoiden neljä, voiteita saa hintaan 5-8 egeä purkkikoosta riippuen (ja kierrätyspurkeissa vieläkin edullisemmin). Tilausohjeita tuolla. (Tämä ei ole maksettu mainos!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...