maanantaina, elokuuta 23

Hajoita ja hallitse - Divide & conquer

Koska tavoitteena on kaikin puolin organisoidumpi minä, ovat kaikenlaiset apuvälineet paikallaan. Tällaisia laukun irtosisuksia on ollut saatavana jenkkiläisistä teeveeshopeista jo vaikka kuinka kauan, mutta nyt vasta tajusin ryhtyä etsimään niitä lähempää, nimittäin Etsystä.


Ja kyllä hyvän, kauniin ja laadukkaan löysinkin, varsin kohtuulliseen hintaan ja ongelmitta (kuulemma niissä puoli-ilmaisissa muovisissa kengurupussukoissa on puolestaan ollut jos jonkinlaista toimitusvaikeutta ja lisäkulua). Toimitus tuli perille noin viikossa, vaikka täältä Jenkkilään lähetetyt paketit tahtovat viedä sen 3 viikkoa.

Tämä oma Divide and conquer -lokerikkoni on kokoa small ja siinä on 12 lokeroa ja reilu tila tuossa keskellä. Lumi-kassiini jää vielä kivasti tilaa jakajan molemmin puolin niin, että saan säilytettyä siellä sateenvarjoa ja aurinkolasikoteloa.

Suosittelen lämpimästi kaikille roinahamstereille ja niille, jotka ovat kyllästyneet kaivamaan tavaroitaan laukkujen pohjilta!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» The new more organized me uses all help she can get. Divide and conquer helps a lot!

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa nerokkaalta systeemiltä! Olen yrittänyt ratkaista "äkkisyvä laukunpohja"-ongelmaa useilla erikokoisilla nahka- ja kangaspussukoilla, tyyliin avaimet yhteen, meikit toiseen jne. Toimii muuten hyvin, mutta usein en itsekään muista enää mitä kamaa olen tunkenut minnekin pussiin...

  VastaaPoista
 2. tarvsin kyllä itekin tollasen...en kyllä ymmärtänyt niidtä niiden mitoista mitään...

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa ollut jos jonkinlaista pussukkaa ja nyssykkää, mutta kyllä tästä on tsiljuuna kertaa helpompi kaivaa se tarvitsemansa kynsiviila/kynä/kamera/kännykkä/lippulappu/mittanauha/kello.

  Mitat on tuumamittoja, pitää kertoa 2,5:llä niin saa senttimittoja. Tämä S-koko on sisämitaltaan suunnilleen litran tiiliskivimaitopurkin kokoinen!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...