maanantaina, elokuuta 16

Mineraaliripsiväri - Mineral mascaraOlen ollut vannoutunut Kanebo 38 (nykyinen Sensai) -mascaran käyttäjä siitä saakka kun se ilmestyi markkinoille ja tulen olemaan tästä eteenpäinkin. Tilasin Naturegirlz-nettikaupasta mineraaliripsaria ja testasin sitä sunnuntaina. Oikealla myyjän tuotekuva, alla omat kuvani, ripsiin levittämäni väri on tumma ruskea.

meikitön silmä
yksi kerros


kaksi kerrosta
vasemmalla 3, oikealla 2 kerrosta
 Eli useamman kerroksen jälkeen jälki alkaa olla ihan kohtalainen, mutta pysyvyys on sitä tuttua: väri leviää ja jämähtää alaluomelle, koska mun luomet ovat niin rasvaiset. Lisäksi tämä väri ei kestä yhtään kosteutta. Harmi, etten tajunnut ottaa kuvaa lenkin jälkeen, ja nyt olen pistänyt tuubit jo eteenpäin.

Luultavasti tämä siis sopii hyvin muutenkin vesiliukoisia ripsareita käyttäville, hinta ainakin on erittäin kohtuullinen (postikuluineen noin kympin).  INCI-lista löytyy tästä:


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» This mascara will not be my new fave, but for someone with less greasy lids it would probably be a nice, natural choise. I bought it from Naturegirlz.

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä testauksesta! :) Palkitsemme aktiivisia lukijoita aina silloin tällöin toimitukseen lähetetyillä testituotteilla. Jos laitat mailia mulle osoitteeseen uusimusta@gmail.com laitan sulle halutessasi tulemaan Natucin ripsivärin.
    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...