sunnuntaina, elokuuta 1

Biarritz osa 1 - part 1

En ole Puolison kanssa tehdyillä lomareissuilla luultavasti shoppaillut ikinä niin paljon kuin tällä matkalla, mutta nyt tein niin kivoja löytöjä, että vieläkin hykerryttää. Ensimmäisestä ei ole vielä ainuttakaan kuvaa, vaikka se vietti ylläni suurimman osan ajasta (talossa oli pesukone!), mutta siihen tulee korjaus viimeistään maanantaina. Olen nimittäin menossa työpaikkahaastattelun kakkosvaiheeseen ja kyseinen vaatekappale tulee muodostamaan noin puolet asustani.
Toinen löytö on itse asiassa jo vilahtanut täällä. Siitäkin on jo ollut iloa lähes koko rahan edestä eikä vielä ole edes syksy.

Tässä kuitenkin löydöistä kolmas, Ikks:n alemekko joka oli rakkautta hyvinkin ensi silmäyksellä. Paksujen sukkisten ja saappaiden ja villatakin kanssa tämän mekon kausi jatkuu takuulla pitkälle syksyyn eikä haittaa yhtään, vaikka se muistuttaa mua hiekkarannasta ja auringosta ja laiskoista päivistä.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I don't think I have ever made such great finds while travelling with Hub but this time I really did. The first one of them actually spent the whole week on me but never ended up in a photo. That will however change on Monday when I'll be going to a job interview in the same place I went a couple of weeks ago. The second find was introduced here and it has already been worth every penny and it's not even Fall yet.
This dress was my third find and it was love at the first sight. It's from Ikks and I'll be wearing it later in the Fall with stockings and boots and a cardi and won't mind at all that it's going to remind me of the lazy days and sand and sun.

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen paikka ja hienot kengät

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Kaunista siellä oli kyllä, laittelen tänne kyllä lisää kuvia vielä!

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko, on ihan just sun näköinen :)! Niin ja mä pidän peukkuja sen duunijutun suhteen!:)

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...