lauantaina, elokuuta 28

Testattu hiusmuotoilun rolls royce, ghd-rauta

»»» English translation below.

Lopuillekin skeptikoille tiedoksi: on se.
Nimittäin niin paljon parempi kuin hinnassa on eroa halvempiin rautoihin.


Mut tavanneet ihmiset tietää, että tukkani on luonnostaan aikamoinen karvalakki eikä se aina ole kovin kiva, vaikka onkin erittäin helppo kihartaa. Mulla on ollut "oikein hyvä" muotoilurauta jo monta vuotta, sellainen kapea keraamisilla levyillä. Jossain vaiheessa ihmettelin, kun tukka ei suoristunut millään ja ryhdyin tarkastelemaan rautaa lähemmin. Levyihin oli palanut kiinni paksu kerros hiustököttiä, jota siis pitää käyttää suojaamaan kuumuudelta ja jotta se suoristaminen ei olis ihan turhaa. Kerros lähti kyllä helposti irti liedenpuhdistusaineella, ghd-raudassa ei sellaista kuulemma tarvita.

Toinen asia mitä ei tarvita on vahvat ja kestävät hartiat. Rauta ei nimittäin paina juuri mitään ja silti karvat osoittavat nyt juuri siihen suuntaan kuin itse haluan. Vaikkei se edellinenkään rauta painava ollut, sitä vaan joutui pitelemään tuolla ilmassa paljon kauemmin.

Ja mikä parasta: lopputulos on upea ilman minkäänlaista silottavaa kiiltotippaa, Biosilkin silkkitippa pistää ne suorastaan sädehtimään. Siinä voi olla vastaantulijoiden silmät vaarassa...

Latvojen kihartamisen opettelen sitten joskus (+ ihana 40-lukulainen laineohje täällä). Olen ollut näkevinäni, ettei sekään kovin hankala juttu ole tällaisella kunnollisella työkalulla. Vanhalla raudalla onnistuin yhden kerran saamaan aikaan yhden kiharan sillä joulunauhatekniikalla, nyt mulla on hyvä syy uskoa parempaan lopputulokseen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I was one of the sceptics, since this is so much more expensive than the others, but now I'm convinced, ghd IS equally better than the other irons. Worth every cent!
The result is a shiny hair, Biosilk finishing makes it dangerously sparkling concerning the traffic.

No exhausted shoulders either and doesn't require a stove cleaner like my old "quite good" iron.
Highly recommended!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...