torstaina, elokuuta 26

Joko saa mennä? - Can I go already?


»»» English translation below.


Kirpparille nimittäin. Paitsi että nämä säkit on täytetty komeroista ja kellari on vielä ihan koskematon. Meinasin, että jos vaikka viikonlopun aikana, jos en tänään saa inspistä.
Uskomattoman paljon sain kuitenkin nyt jo tilaa kaappeihin (olen salaa nakellut noihin säkkeihin myös Puolison kamoja, ei kerrota sille!) ja se siis täytetään vasta lokakuun lopulla ja silloinkin valikoiden.
Yksi tankokomero lisää tässä kämpässä ei kyllä olis pahitteeksi. Vaan kun tilaa sellaiselle ei yksinkertaisesti ole. Mutta ei huolta, kyllä mä jotain keksin...

Tässä muutamat kengät tuolta säkkien uumenista, sekä Global-nahkaveska. Muun muassa noita Biancon ruskeita sandaaleita olen pitänyt kerran, turkooseja korkkareita en sitäkään... Kaikki ovat numeroa 37, jos joku tahtoo kuoria kermat päältä erittäin edullisesti.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Can I already go to the flea market? Oh no, I can't, I haven't browsed the storage yet, just my closets (and Hub's a bit, too). I have plenty of room in those now and I'm so going to fill them with the utmost selectivity. I'm going to need another closet, no can do. There's just not any room for it whatsoever. Well, need to figure out something...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...