perjantaina, elokuuta 27

Testattu Oriflame-kuivashampoo

Poikkesin tuossa taannoin Siskon luona toimittamassa Äidin asioita ja lähdön päihin sain käteeni kuivashampoopullon ja kommentin "kokeile tota!"

No, minähän kokeilin. Testipäivänä hiukset olivat olleet kolmisen päivää pesemättä ja siinä välissä olin harrastanut urheiluakin. Hiuksissa oli myös jotain tököttiä, koska niitä oli suoristeltu ja tällainen tumma tukka alkaa siis kyllä herkästi näyttää juuri tuollaiselta liimaletiltä.


Tämä aine on tosi helppo käyttää: ravista pulloa, suihkauttele tukkaan, hiero sormenpäillä hetki ja harjaa. Lopputulos on selvästi kuohkea kuten kuvasta näkyy ja selvästi taas punainen. Vaaleassa tukassa tyven tummuus varmasti vähenee vielä enemmän, itse en ihan päänahkaan tätä laittanut, kun sillä on taipumusta ryhtyä kutiamaan kaikista mahdollisista aineista.


Näissä Oriflameissa on sellainen perustavaa laatua oleva (jos nyt en sanoisi vika, mutta) ominaisuus, että näissä on julmettu määrä hajusteita. Vähemmän herkkänenäisillä se tuskin haittaa, mutta itse tykkään enemmän siitä, että haisuja on vähemmän. Tämän aineen jäljiltä pää tuntuu tuoksuvan omenille (meillä on kyllä omeoita pöydälläkin, mutta tarkistin asian toisessa huoneessa), mikä sinänsä ei ole paha tuoksu, mutta... sanotaanko, että nuo tuotetuoksut ei mua yhtään haittaa esim. jalkojenhoitotuotteissa kun ovat kauempana nenästä. Tuoksun haihtumiseen menee puolisen tuntia.

Nyt kun tuote on ihan uusi, pulloa saa hintaan 6,90 (tarjous on voimassa tällä erää 9.9. saakka, täältä löydät sisareni yhteystiedot ja häneltä voi ainetta siis tilata), normaalihinta sille on 9,90. Mulla ei ole muista kuivashampoista kokemuksia, kun en ole sellaista koskaan tuntenut tarvitsevani, olen vaan aina sitten laittanut tukan tiukalle ponnarille, jos on ollut mielestäni liian likainen. Nyt kun aloitan taas työssäkäynnin, tilanne voi olla toinen ja tukan pitäisi varmaankin taas näyttää ihmismäiseltä ihan jokaisena arkipäivänä. Siispä veikkaan, että tämä pullo tulee kyllä käytettyä.

PS. Tuossa samaisessa tuotekuvastossa on poistomyynnissä superhalvalla mustaa, ruskeaa ja vihreää geelirajausväriä, joita voin lämpimästi suositella -nyt syksyllähän rajaukset ovat niin hip, pop ja in ja geeliväreillä niiden tekeminen on ah-niin helppoa (jos on sopiva kaponen sivellin)! Kuvan voi klikata suuremmaksikin.

4 kommenttia:

  1. OHO! Onpas tolla muijalla ryppyset silmänaluset kun menee meikittömänä kuvaan. Tai sitten ne on siellä meikin kanssakin, mutta näkyy jostain syystä vähemmän.

    VastaaPoista
  2. Miten niin ryppyiset silmänaluset? En mä huomannu mitään semmosta. Mutta siis kuivashampoosta piti sanoa että en mäkään ennen kuvitellut semmosta tarvitsevani, mutta kieltämättä joinain päivinä sitä on kiva suihkauttaa liimalettiin. Ite olen kokeillut vain Biogellin kuivashampoota ja koska sen pullolle kävi loppuvaiheessa samalla lailla kuin surullisen kuuluisalle Tigille niin seuraavaksi taidan kokeilla Klippoteketin versiota :) Ompa muuten edullisia geelirajauksia, voiko sun siskolta tilata niitä?

    VastaaPoista
  3. Voi tilata rajauksiakin, sinne vaan viestiä menemään!

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...