keskiviikkona, joulukuuta 1

Matkapakkauksia

Tämä on ajastettu postaus, sillä olen parhaillaan työreissussa Tukholmassa.
Saatiin niistä bloggaripikkujouluista tällaisia käteviä tuotenäytteitä ja nyt kun mulla on mukana vaan käsimatkatavarat (ankeutta matkailla ilman kynsisaksia ja pinsettejä!!) niin nämähän tuli justiin sopivaan saumaan. Pari noista pusseista on kyllä vartalovoiteita joita mä en ikinä käytä, mutta nuo Ziaja-naamarasvapurkit puolestaan tulee käytettyä vielä uudelleenkin tyhjinä.


Mä olen jo viikonpäivät testaillut tota valkoisen purkin vuohenmaitovoidetta ja se on kyllä tosi miellyttävää ja helposti levittyvää ja tuoksukin on ihana. Erittäin vahva ehdokas täyttämään mun yleisnaamarasvatarpeet siinä vaiheessa kun mun porkkanavoiteet loppuu!
Oliivivoide puolestaan on aikas paksua tavaraa, mä luulen, että käytän sen käsiin.

Ziaja on puolalainen sarja, ja näin sanovat siitä nettisivulla: "Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille. Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita, sekä mahdollisimman vähän säilöntäaineita."
Täältä löytyy lisätietoa sarjasta (toim.huom. voisivat ehkä vähän miettiä tuota tekstiä uudelleen, siinä on aika paljon toistoa...) ja myyntipaikat.

Korresista mulla onkin aikaisempaa kokemusta sen verran, että olen sitä niiden 3-in-1 -rasvaa käyttänyt pari purkkia ja Vegasin reissulta ostin Sephorasta huulivoiteita ja -kiiltoja paketin. Noissa näytteissä on niin ikään mulle turha vartalovoide, mutta kuorintaa aion kyllä testata ja hiustenhoitainettakin.

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että vuohenmaitovoide toimii! Mä ootan sitä kaikken eniten :) En oo siis vielä testaillut noista mitään - säästän nimenomaan matkoja varten, tommoset näytteet on aina silloin tosi käteviä. Mun pitää matkustaa vuorokaudeksi Ouluun tossa parin viikon päästä. Silloin tulee käyttöä.. Mutta hitto en muistanut ettei pinsettejäkään saa sinne koneeseen viedä, arght!

  VastaaPoista
 2. Mä yritin etsiä sitä vuohenmaitoa siitä koostumusistasta, mutta ei tartunut silmääni :D

  VastaaPoista
 3. Tuoksu ihana ? No nyt meillä on kyllä täysin päinvastainen maku (tai siis haju) ! Minun mielestä nimittäin haisi niin kauheelta etten uskaltanu pistää naamaani ollenkaan vaan käytin jalkarasvana :D

  VastaaPoista
 4. Se oliivivoide tuoksuu aika..no..mielenkiintoiselle, vuohenmaitovoidetta en oo vielä testannutkaan. Oliivivoide vaikutti kyllä aika tujulta, mutta ehkä juuri talveen sopivalta :) Mutta mulla onkin nyt kaikki muut voiteet, paitsi mieto kortisoni sekä apteekin rasvainen perusvoide pannassa, kiitos jonkun ihmeellisen allergisen reaktion naamassa sekä kädessä..

  VastaaPoista
 5. Näitsä Elsa lukea sen tekstin???

  Ulrika, mulla on kieltämättä outo hajuaisti, meinaan useimpien ihmisten mielestä Calvin Kleinin miesten joku hajuvesi on tosi ihana ja mun nenään se haisee navetalle. Näköjään se toimii toisinpäinkin!

  :( allergisille reaktioille!!

  PS: Käsivoiteet meni matkalla kaikki! Mä tykkäsin ja käsien iho kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...