torstaina, joulukuuta 16

Univormu - Uniform

»»» English translation below
Kuten tulin maininneeksi, tämä pukeutumiseni on aika yksitoikkoista nykyisin. Ja sitten kun eilisen ja toissapäivän kuljin mustissa prässihousuissa (niihin mahtuu tosi hyvin villakalsarit alle, joten käyttö senkun lisääntyy nyt talven tullen. Enää ei harmita niin paljon, että tuli ostettua niin isot!), niin en tietenkään otattanut niistä kuvaa.


Tämän päivän valinta oli tuollainen semi-rönttöinen Henkkiksen puuvilla-pellavainen raitapaita, jonka ostin jokunen viikko takaperin. Olo näissä vetimissä oli jotenkin tavallista mukavampi. Kiva juttu sikäli, ettei duunissa hommat menneet ihan putkeen. Toisin kun eilen, kun kävin postissa firman joulukorttipinon (200 kpl) kera: taulussa seisoi jonotusnumero 410 ja laitteessa 472, mutta mitä mun vanhat silmäni näkivätkään: hylätyn numerolappusen johon oli präntätty numerot 4, 1 ja 2, kyseisessä järjestyksessä. Puoli tuntia myöhemmin merkit oli liimattu ja taululla numerot juoksivat jossain 450 nurkilla.

Hiuksissa näyttää olevan taas sellainen tyvikasvu, että sille on pakko tehdä jotain (= kolmisen senttiä... ja justiinhan mä siellä kampaajalla kävin!). Voisko joku muuten selittää mulle, miksi harmaat karvat pukkaa ensimmäisenä aina jakauksen kohtaan??? Tässäkin päässä ois hurja määrä huomaamattomampiakin paikkoja, mutta tuossa ne vaan ilkkuvat, ei auta.

Pääsinkö muuten ihan vähän aikaa sitten kehumasta Mac-huulipuniakin. No, sittemmin on käynyt ilmi, että Inglot-punat on kyllä vielä paljon paljon parempia! Ja halvempia. Ja niitä saa nykyisin myös Espoon Sellosta (mikä ei enää välttämättä ole kamalan hyvä juttu, koska käyn siellä viikottain ja mulla on jo huulipunaa noin 178:ksi vuodeksi...), jonne pääsee Helsingistäkin kätevästi paikallisjunilla, toisin kuin Jumboon. Winkwink vaan!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Something comfortable was a great choice today, when things didn't go very smooth at work. Unlike yesterday, when I had some amazing luck.

I'm noticing that my hair roots need a touch up already. Why oh why the grey strands must first appear at the parting??? Why???

I just praised Mac lipsticks not so long ago but then it turned out that Inglot lipsticks are even better. And cheaper. And they've opened another store at the mall where I go every week to work out. And that's not necessarily that great, I have a ton of lipsticks already and apparently so do they...

2 kommenttia:

  1. ehkä ne villakalsarit tuo onnea...;Dsys

    VastaaPoista
  2. Se voi olla!
    Ne on ne samat kalsarit joissa olin onnellinen viime talvenakin. Siihen onnentunteeseen liittyivät kalsareiden lisäksi vahvasti myös eräs kirjava karvanaama, paksu hanki ja turkulainen metsä...

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...