maanantaina, tammikuuta 17

Joulupukin asioilla - Santa's little helper

»»» English translation below
Joulupukki oli unohtanut pakata kelkkaansa yhden objektiivin, joten kävin sen sitten hakemassa tänään itse. Huomenna meinaan ryhtyä testikuvailemaan. Kiersin myös aika joukon alennusmyyntejä, mutten löytänyt yhtään mitään. Sen sijaan tulin siihen tulokseen, että musta on tullut todella hapan vanha täti, mitä muotiin tulee. En nimittäin ymmärrä enää ollenkaan niitä todella omituisen mallisia liehu-lärpykehousuja. (Mutta ehkä en sittenkään ole ainoa, koska niitä on jäänyt sellaiset määrät roikkumaan aletankoihin...) Toinen asia jota en ymmärrä on se, että pikkuputiikkien pitäjillä on varaa olla vallan tervehtimättä sisään astuvia ihmisiä. Taitaa olla nousukausi luultua paremmalla mallilla.

Eat&Joy -maatilatorilta kävin sentään ostamassa pippureita, kuivattuja omenoita ja artesaanileivän. Katsotaan kelpaako se tuolle Puolisolle vai otanko mukaan huomenna kun suuntaan taas kohti Turkua. Keskiviikkona saan sitten uuden tukan. On se jo aikakin!


Olin kyllä hyvin tyytyväinen aamuiseen kenkävalintaan: Helsingin kadut ovat ihan hirveässä kunnossa, mutta näillä pysyy pystyssä ja paksu pohja estää vettä heti tunkemasta saumasta sisään!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Santa forgot to take the object with him so I had to pick it up myself. I spent a few hours browsing the discounts, too and found nothing but numerous amounts of weird looking pants. (Obviously I'm not the only one who thinks they're weird looking, since they were still hanging there despite -70% price tags...)
My boots really made the day today: the streets of Helsinki are in a terrible condition but with these one keeps her feet dry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...