perjantaina, tammikuuta 21

Turku

»»» English translation below
Terkkuja täältä Turusta, kuvitus on nyt lainattua kun multa on jäänyt kameran piuha kotiin. Enkä mä ihan noin nättejä kuvia ole täältä saanutkaan.


Olen käynyt kampaajalla (saatte nähdä lopputuloksen ens viikolla), ostanut loppuunmyynnistä paidan ja housut ja alennusmyynnistä Nudie-farkut, olen myös juonut Annin kanssa kahvit, kahvakuulaillut ja lenkittänyt tota eilistä blogivierastani. Lisäksi olen poikennut ihanissa pikkukaupoissa nimeltä Minne, mutten harmikseni keksi sille ihanalle villamekolle riittävästi käyttöä, Green Dress, jossa oli mahtavia punaisia mokkasaappaita, mutta kokoa 40 ja 41, sekä Televisio, jossa roikkuu yksi mekko joka on huomiseen mietinnän alla... Huomenna meen katsomaan myös sitä veljeni jälkikasvulaumaa. Jotain taidejuttua suunnittelin kyllä, mutta näyttää jäävän väliin. Mutta onhan sitä täällä tyrkyllä koko vuoden... Sunnuntaina poikkean vielä Salossa.
Palataan!

Kuva lainattu täältä
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I don't have photos like that from here, but I feel quite as fabulous. It's been a great week: great company, new hair, new jeans, outdoors, kettlebells... I'll be going home on Sunday, but before that more beloved people. Bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...