tiistaina, tammikuuta 18

Kirjahylly - Bookshelf

»»» English translation below
Kaikenlaiset postausvinkit otetaan ilolla vastaan, niin myös Heidin ja Annen tarjoilema kirjahyllyn esittelyhaaste. Tehkää toki perässä:


Meidän hylly oli alunperin tuplasti korkeampi ja koivun värinen ja se toimitti työ- ja olohuoneen tilanjakajan virkaa edellisessä kodissa. Tähän asuntoon muutettaessa siitä siirrettiin LP-levyt laatikoissa kellariin ja CD-levyt työhuoneen hyllyyn. Lisäksi mä taisin hävittää siitä jos jonkinlaista lukion kemia -kirjaa ynnä muuta opusta ja lopulta päätin madaltaa ja maalata sen paremmin tähän tilaan sopivaksi.

Kuivattujen kukkien tärkein tehtävä on hämätä niin, ettei kukaan tiedä,
ettei palmun lehtiä ole kuivatettu tarkoituksella.

Joskus aiemmin täällä nähdyt tikkaat toimivat muuten aikaisemmassa kämpässä pokkarihyllynä, siellä kun oli sellaiseen neliöitä. Ehkä meillä joskus oli täällä myös jonkinlainen periaatepäätös, että pokkarit luetaan ja laitetaan sen jälkeen kiertoon, mutta näköjään se on jossain vaiheessa päässyt vähän lipsumaan. Siispä niitä säilytellään nykyisin myös makkarin seinissä (sekä jonkin verran myös lattialla sängyn vieressä pinossa, mutta sehän ei ole "hylly" joten sitä ei tarvitse täällä mainita).


Lukemisen työnjaosta sen verran, etten ole vieläkään lukenut yhtään noista skifeistä. Lienee sivistymätöntä. Toisaalta, eipä Puolisokaan ole lukenut Trinnya ja Susannah'ia tai noita mun graafisen suunnittelun ideakuvastoja. Tasoissa ollaan?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Our bookshelf used to be twice as big and we also had another shelf for pocketbooks. When we moved in here, I chopped and painted the shelf and swore we read the books and then recycle them. Yeah Right! Now we're storing them in the bedroom, too. I haven't read one single sci-fi piece. Shameful?

2 kommenttia:

 1. Siis miten noi kirjat pysyy tossa seinässä??

  VastaaPoista
 2. Taikaa?
  Bostikia?
  Vaiko sittenkin tuollaisella:
  http://www.thisnext.com/tag/invisible-book-shelf/

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...