lauantaina, tammikuuta 8

Kukkia - Flowers

»»» English translation below
Varsinainen asukuvasuma täällä nyt, mutta menköön :D
Mun piti alunperin kysyä teidän mielipidettä tästä paidasta, mutta mä mitään kysele, hyvä se on! Tällä saa valtavasti vaihtelua tuohon värittömään linjaan ja kelpaa kuitenkin työpaikallekin. Hyvin menis farkutkin alaosaksi, tosin mulla on nyt vaan ne yhdet salonkelpoiset ja nekin on käyneet aika isoiksi. Ehkä mä ehtisin ens viikolla etsimään jotain.


Koukkasin siis tuossa keskiviikkona alennusmyynneissä ja ostin tietty normaalihintaisia juttuja (ja siinä ohessa sahasin aika lahjakkaasti pitkin pitkääsiltaa kun en millään osannut enää suunnistaa parkkihalliin. Ei ole aina kivaa tämä espoolaisuus, välillä kun on käymättä ihmisten ilmoilla niin jo on ripoteltu paikat täyteen kiellettyjä ajosuuntia ja ties mitä sulkumerkkejä). Paita on siis justiin tuo Lindexin versio, Peps, se paita jota sä tarkoitit oli luultavasti Kiinatrikoossa. Hypistelin sitäkin hetken, mutta puuvilla jyräsi polyesterin (tälläkin kertaa).


- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» I'm just sick of my colorless wardrobe. These flowers spice it up a lot, don't you think!

5 kommenttia:

 1. Peps, ei sit vissiin vaan ollut Forumissa niitä mut melkolailla samanlainen oli kyllä GT:n rekissä. Zaran paidoissa oli tosi surkee hinta-laatusuhde ja tästä Lindexistä meni toisesta hihansuusta kuminauha poikki tokalla käyttökerralla. Nyt tarvis keksiä miten katkaisee sen toisenkin, on meinaan kivampi ilman tota rypytystä.'

  mizeer, olet jos multa kysytään!

  VastaaPoista
 2. ahaa noin se maili komentti seuranta toimii :D hitsi tää google readeri on wähän

  VastaaPoista
 3. ^tarvii varmaan testata itsekin?

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...