torstaina, tammikuuta 6

Tilkka punaista - Dash of red

»»» English translation below
Asukuvia ei juuri olekaan nähty viime aikoina, mutta tässä sentään yksi keskiviikolta. Kauempaa mun mustat Filkan housut ja ne 21-leggaritkin näyttää ihan samalta. (Hattua ajatellen näköjään taas aivan fantastinen kuvakulma...)


Mietin tuossa, että pitäiskö pitää oikein teemaviikko (= farkut ja villatakki -viikko...), mutta oishan se julmetun tylsää katsottavaa. Laiskuuden iskiessä voisin sitten vaan fotoshopata paitaan eri värin eri päiville...

Mutta tämmöstä tämä nykyisin on, ilman mitään dieettirajoituksiakin tulee vedettyä aina samat releet niskaan joka päivä. Pitäisi pitää rättisulkeiset joku päivä ja miettiä taas niitä valmiita yhdistelmiä.
PS. Pitäiskö jo huolestua kun mun saappaita ja shamppoita ei vaan kuulu??? Kauan noissa yleensä menee?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I know my outfits appear seldom and look boooooring. I need to schedule a day to do some combos and photograph them. I've done that a couple of times before, it should work. That way I don't need to just photoshop a new color on my shirt each day for outfit images.

2 kommenttia:

  1. Jos oot tilannu briteistä niin ei kannata vielä huolestua. Luulis, että niiden lumiongelmat olis jo selätetty, mutta ei kyllä siltä näytä. Mulle tuli vasta tällä viikolla 11.12 tilattu mekko ja vikat joululahjat Asokselta on edelleen matkalla :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Noora lohdutuksesta, Briteistä kai nuo on tulossa (Lookfantastic ja ne bootsit). En sitten vielä huolestu noin muuten, mutta tarvii ehkä ruveta kaiveleen pullonpohjia jostain matkapakkauksista kohta kun multa loppuu shampoo... tai ostaa joku väliaikaisratkaisupullo.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...