maanantaina, tammikuuta 24

Loman jäljiltä - After my holiday

»»» English translation below
Olin onnistunut karistamaan työasiat mielestä niin hyvin, etten aamulla meinannut muistaa miten työpaikalle ajetaan... (huomasin jokunen kilometri liian myöhään, että ois vissiin pitänyt kääntyä pois kehältä, tein siis pienen lisälenkin ja työpaikan pihalla huomasin, ettei mulla ole avaimiakaan...)

Päivä sujui kumminkin ihan mukavasti ja paljon taisin saada aikaankin. Tässä nämä päivän vetimet, sekä tuo uus tukka joka ei erityisen paljon eroa siitä edellisestä, mitä nyt niska on lyhyempi.


Tässä on nyt tullut testailtua sitä uutta objektiivia ja onhan se tosi hyvä. Kyseessä on siis Canonin 50 mm linssi 1,8 aukolla, jolla on hintaa satasen verran. Se ottaa näin nättejä muotokuvia vaikkei kämpässä ole juurikaan edes valoa:


Mulla tulee aina saman tien ikävä tota karvaturpaa. Näkisittepä hänet joskus vaikkapa leikkimässä jäätyneellä sukalla, niin tietäisitte miksi...

Samalla objektiivilla saa myös ihan hyvää kuvaa vähän kauempaa, vaikka mä olin taas varma, että mulla on tapani mukaan ihan väärä putki mukana. Tässä viisivuotiaan veljenpojan lätkätreenejä. NHL-ainesta sanon minä!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» I've been testing my new camera lens and my new hair, which is pretty much like before it grew too long. I already miss my sisters dog! And my brother's kids, too. In the last picture the five year old of whom you'll probably will hear more about -NHL material you know!

6 kommenttia:

 1. VOOOI mitä pieniä tirppanoita! älyttömän suloisia tollaset jäätä viistävät hokipohkeet. jos mulle ikinä suodaan lapsia, niin panen sen heti lätkätreeneihin ;) ja edelleen toistan: oli ihana tavata!

  VastaaPoista
 2. ^Kuule ihan samat sanat, kaffittelu oli kertakaikkisen loistava juttu!
  Tuo tärrä on muuten päätä lyhyempi niitä muita saman ikäisiä, mutta luistelee paljon paremmin. Eikä sinänsä ihme kun aloitti jo parivuotiaana. Kuten kuulemma Wayne Gretzkykin...

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu ja voi mikä koira!

  Blogissani olisi sinulle tunnustus. Tulepa hakemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Hän on mun siskon poikaystävä jota mä aina tarvittaessa lainailen hoitamaan Puolison hommia (=pussailu ja haukkuminen)...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...