sunnuntaina, tammikuuta 9

Siivouspäivä - Clean up

»»» English translation below
Näyttääkö tää teistäkin siltä, että mun käsilaukku pitäis siivota?


Sisältö siis:
vähän yli 2 pkt nenäliinoja, 2 proteiinipatukkaa, kurkkupastilleja, purkkaa, useampi kynä, kalenteri (en kerro mitä kaikkea sen välistä vielä löytyykään!), särkylääkkeitä, kasa kuitteja ja erilaista paperiroskaa, kasa erilaisia kantiskortteja (ai täälläkö nää on?), käyntiskotelo (oikeesti matkalompakko), hajuvesi, huultenrajauskynä, pari huulirasvaa, käsivoidetuubi, kynsiviila, vanulappuja ja -puikkoja sisältävä pussi, toisessa pussissa oleva lusikka, duunin avaimet ja henkilökortti, heijastin (miksi se on kassin sisä- eikä ulkopuolella??), mikrokuituliinoja (iso nippu vaikka tässä kuvassa vaan 2) sekä yksi (1) hiuspinni.

Hauskinta tässä on se, että kuvasta puuttuu vielä kassissa normaalisti majailevat lompakko, huulipuna, puhelin ja kolikkokukkaro-avaimenperä. Ne on pienessä iltalaukussa joka oli mulla päivällä mukana. Ja kalenterin ja duuniavainten lisäksi siis oikeestaan kaikki mitä mä edes yleensä tarvisin mukaan.


Koskahan muuten nuo kaikki erilaiset kantiskortit saatais yhdistettyä? Teknisesti se ois pikkujuttu, poliittisesti sitten kinkkisempi kun kukaan ei halua luopua omastaan. Turhahan siinä on kuluttajan mielipidettä kysellä. Pitääkö joku noita kaikkia vielä lompakossaan? Mulla ei ainakaan mahdu, koska siellä on jo ajokortti, maksukortit, 2 bonuskorttia, treenitsetit, kirjastokortti, Kela-kortti, bussilippu ja matkavakuutuskortti. Lisäksi sain justiin pari lahjakorttia jotka nekin on tuollaisia muoviläpysköitä. Ja mä kaiken lisäksi satun tykkäämään mahdollisimman pienestä lompakosta johon pitää mahtua mm. laktoositabuja ja hammastikkuja ja joskus jopa rahaa... Huoh!
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 »»» This looks very much like I Really Need to clean up my handbag. Don't you think?
The other thing I don't really understand is why they couldn't just have one card for all kinds of bonuses and loyal customer programs. I don't use a big wallet so there's no way I would ever have all those with me when I might need them. The ones that I do are a ton (the last photo) and already fill up my wallet. Blaah!

4 kommenttia:

 1. Mä kuskaan kaikki kantiskortit erillisessä kankaisessa kukkarossa, jonne niiden lisäksi mahtuu hätävaraksi muunmuassa kajal, peili, pari meikinpoistoliinaa MiniGrip-pussissa, huulirasva, lista särkylääkkeitä ja pari sidettä ylläripyllärinaistenvaivoja ajatellen. Tuon pussin voi joko ottaa mukaan jos laukkuun mahtuu tai sitten jos on vain miniminipieni laukku, se jää kotiin. Oma haasteeni kaupoilla liikkuessa onkin vain se, jaksanko kassalle suunnatessani kaivaa lompakon lisäksi tuonkin pussukan esille käyttääkseni kanta-asiakaskorttia, josta ei välttämättä saa paljoakaan etua. :)

  VastaaPoista
 2. häh, mitä, sittenkin paljastuu että olet vaan ihminen (vastoin niitä kaikkia ilkeitä kirjoitteluja) sys:D
  Mullakin on erilliset kukkarot koska en haluaisi täyttää sisareltani lahjaksi saamaani burberry-pussia kaikella ryönällä, valitettavasti kaikki kuitit mahtuvat sinne jopa rytättynä ja jäävätkin useammaksi päiväksi lue viikoiksi, koska muistan ne vasta taas seuraavalla kerralla kaupassa ja sitten taas unohdan, mutta kun käsilaukku täytyy niin on paljon helpompaa vaihtaa kassia kuin siivota se edellinen. Rakastan käsilaukkuja!

  VastaaPoista
 3. Mulla olis kans semmonen viiden sentin nivaska pelkkiä kortteja ja pakkohan niistä on karsia kun ei ne vaan mahdu lompakkoon kaikki.. Kirjastokorttejakin on 2! Puhumattakaan tosiaan kaikkien kauppojen etu- ja jäsenkorteista. Niitä on kyllä ihan hirveästi.

  VastaaPoista
 4. Tota mä just tarkoitan, että jos aina liittyy kaikkiin kantisohjelmiin, niin kohta tarvis olla kantiskortteja varten ihan oma laukkunsa. Melkein alan itse kallistua siihen suuntaan, että heivaan kohta ihan kaikki nuo kortit, nipsnaps vaan saksilla paloiksi.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...