maanantaina, tammikuuta 10

Viikonlopputunnelmia - Weekend

»»» English translation below 
Jupisee itsekseen: "En ikinä enää lähden reissuun ilman oikeeta kameraa ja yhtä sun toista muuta välttämätöntä esinettä (huultenrajauskynä, kynsiviila, vanupuikot...), jotka jäivät kyydistä kun jotenkin onnistuin aivopesemään itseni siivoushomman ohessa, etten muka tarvitse mitään mukaan...." 
Maisemat olivat kertakaikkisen huikeat kun aurinko paistoi täydeltä terältä kahden räntäsadepäivän välissä, rakkaiden, kauniiden ja kaikin puolin ihanien ystäviemme viihdyttäessä meitä viikonlopun ajan jossain Savon sydämessä.

Tuoreen avioparin luvalla (tuo mekko oli ihan mielettömän kaunis, ja samoin morsian -joka on kyllä aina!):


Oma kolttu oli vanha kunnon DVF:n kietaisumekko, joka on kyllä kiertänyt ainakin tusinan bileitä, mutta harvemmin osuu kuviin, kun yleensä se olen minä jolla se kamera on. Tällä kertaa kuvaamisesta pidettiin oikein asiakseen huoli, ja tietysti niistä tuli ihanan rakeisia. 


(Tälle tukalle on kyllä pian tehtävä jotain...)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
»»» Our beloved friends had the most beautiful wedding party last weekend. And I travelled with the pocket camera, BAD mistake I'll never make again!

10 kommenttia:

 1. Kaunis on morsiamen puku, ja hyvältä näyttää sinunkin mekkosi. Ennen kaikkea ihailen tuota hyvällä tapaa hoikkaa olemustasi (nimimerkillä stressiläskien masentama).

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Katri!
  Onneksi kuvat on otettu ennen tätä juhlien jälkeistä hillitöntä turvotusta, muuten ei ois kyllä yhtään mitään ihailtavaa LOL!!!
  (Eilen yritin sovittaa farkkuja ja nyt en mene ehkä ikinä enää farkkukauppaan....)

  VastaaPoista
 3. Kaunis puku sekä morsiamella että sinulla. Saanko kysyä onko paikka sellainen kuin Ruusuhovi? Näyttää kovin tutulta :)

  VastaaPoista
 4. Juu, Ruusuhovissapa hyvinkin oltiin juhlimassa. Hirmuinen ajomatka, mutta oli se sen arvoista!
  (Kattolamput oisin sieltä voinut nyysiä mukaan koska tahansa...)

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu sinulla ja tuo hääpuku on upea! Minulla on oli aika samanlainen yläosa omassa mekossani ja lähes samaa sävyäkin. Tai ei kai se varsinaisesti mekko ole kaksiosaisena. :)

  VastaaPoista
 6. Taitaa kohta ruveta yksiväriset valkoiset puvut olemaan vähemmistössä, nuo on niin raikkaita tuollaiset yhdistelmät.

  VastaaPoista
 7. Niin arvelinkin. Asutaan tässä lähikunnassa ja olen itsekin ollut siellä juhlimassa häitä. Ihana paikka kaikenkaikkiaan ja tosi hyvä ruokakin :D

  VastaaPoista
 8. Meidän kohdalla sattui kokille kyllä tosi huono päivä. Osa ruuasta oli kyllä erinomaista, mutta vastapainoksi saimme myös artisokkaa, josta jäi tikkuja hampaan väleihin, kovia juureksia ja mautonta, haaleaa karitsaa.

  VastaaPoista
 9. Juu, varsinkin häiden maksajan kannalta. Itselle ei jäänyt silti nälkä, kylmäpöydän kaloilla täytti hyvin vatsansa :D

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...