torstaina, syyskuuta 23

Hyi mua - I'm bad

»»» English translation below
Tunnustan, olen rikkonut omia sääntöjäni, siis laihistermeillä kai lähinnä repsahtanut. Tämä villatakki ei kuulunut mun projektipuvustoon, mutta niin vaan se on ollut mulla parina päivänä päällä. (Ja kerran lainasin Puolisoltakin villapaitaa.)

Tähän on tietty tosi hyvä selityskin. Kävi nimittäin niin, että musta villatakki ja raitaneule oli yhtä aikaa likaisia, siis ihan oikeasti likaisia, eikä niistä kumpaakaan voinut laittaa töihin päälle. Meidän toimistossa ei ilman lämmikettä tarkene (no ne pojat ehkä, mutten minä), joten vaihtoehtoja ei juuri jäänyt. Ja kun en ollut ehtinyt pestä niitä sunnuntaina, niin maanantaina en jaksanut ja tiistainakin oli paljon muuta tekemistä (lue: parisuhteen hoito meni pyykinpesun edelle, Puoliso nimittäin tuli 2,5 vrk radiohiljaisuuden värittämän vaellusreissun jäljiltä onneksi ehjänä kotiin). Ja sitten mä lopulta jo laitoinkin tämän toisenkin kerran ylle, vaikka neuleet oli pesty ja roikkuivat kuivina henkareissa -yhtään ei vaan inspiroinut pukeutua mustaan, koska ulkonakin oli niin ankeaa ja liibalaaba.


 Tuomio? Joudunko kenties punnertamaan vai mitä tehdään?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I broke my own rules and wore this cardi a couple of days. Of course there's a really great explanation, too. Would you like to hear it? I don't know how I should make this up. Suggestions, anyone?

4 kommenttia:

 1. Kyykkyä satasen painoilla parikymmentä toistoa ILMAN TAUKOJA! HETI!

  No, ei kai nyt sentään :D Tuo villis on senverta kivannäkönen, joten ei tuomita.

  VastaaPoista
 2. hyi paha repsahdus. yksi päivä lisää jokaisesta retkahduksesta;)sys

  VastaaPoista
 3. No jos ei voi laittaa likaista tai märkää päälle niin jotain pitää tehdä, esim. repsahtaa :) Voit korjata tämän laittamalla SIIPAN pesemään seur. kuukauden ajan KAIKKI teidän pyykit ;D

  VastaaPoista
 4. ^jos mä sittenkin vaan punnertaisin... vähän jännittää josko pääsisin 100 kyykyn jäljiltä enää kävelemään kun keskiviikon kuulatreenitkin tuntuu vielä kankuissa. Ja tuo pyykinpesuvinkki on muuten loistava, mutta kun niitä vaatteita täytyy sen jälkeen voida vielä pitääkin (erityisesti kauhistuttaisi näiden neuleiden kohtalo).

  Turha luulo sys, että venyttäisin mun dieettiä sieltä toisesta päästä... tai itse asiassa käytännössä kyllä vaatteiden osalta venytänkin (silkkimekko, korkkarit, tossut, raitapuku, villatakki ja pellavaneule nyt ainakin lähtee mukaan). Shoppailulakkoa en venytä! EN EN EN!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...