perjantaina, syyskuuta 24

Reppu - Backpack

»»» English translation below
Tässä alkaa kohta meneen palautusaika umpeen. Pitää testipakata se ja päättää sitten pidänkö.
Eihän tämmönen läppärireppu ikinä ole erityisen kaunis, mutta on siinä puolensa. Tässä versiossa on vielä se matkalaukkulenkki tuolla takana. Ja nythän mun kantamukset senkun lisääntyy kun tuli tuo kamerakin hankittua.
Mun matka suuntautuu siis Las Vegasiin, jossa olen käynyt kerran aikaisemminkin. Matkapuvusto on melko helppo rakentaa nyt näiden projektivaatteiden pohjalta, paitsi että perillä on noin +30°C. Kävin siis kaivelemassa kellarissa kesävaatelaatikkoa, mutta se vasta heikosti inspiroikin. Jotkut farkkushortsit varmaan otan liituraitapuvun ja silkkimekon kaveriksi. Ja villatakin, pellavaneuleen ja pari toppia. Yritän huomenna saada aikaiseksi vielä ruskeasta silkistä housut. Turha sitä kangasta tuolla kasassakaan on makuuttaa. Sen sijaan yksi pienellä modaamisella hyväksi vaihtoehdoksi muuttuva silkkipaitis on kadonnut, luultavasti joutunut noihin kirppissäkkeihin. Hotellissa on myös uima-allasalue, mutta mä luulen, etten siellä erityisen paljon ehdi hengailla. Biksut on siis vielä mietinnän alla.
Finnair on kiristänyt matkatavararajoituksia niin, että karjavaunussa matkustavan lippuhintaan kuuluu vain yksi laukku ruumassa kuljetettavaksi. Jos sieltä mielii mitään tuoda tullessaan, matkalaukkuun ei kannata mennessä pistää juuri mitään.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
»»»I have to decide if I'll keep this. I need to do a test packing first I guess. It's not pretty but these laptop bags never are. They have other qualities. 
I'm going to Las Vegas which I've visited once before. I won't be carrying much since Finnair nowdays includes the ticket only one suitcase. It better be quite empty if I'm about to do some shopping there. I've been really tired this week and my Hub has a fever. Hopefully I'm energetic enough to make myself a pair of silk pants tomorrow. With them I'll probably take the pinstripe suit, linen sweater, cardi, a couple of tops, some pair of shorts and my silk jersey dress. And that's about all. 

3 kommenttia:

  1. ei tartte sitä laukkua tuoda sieltä mulle. ehtiihän sen sitten joskus...sys

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...