keskiviikkona, syyskuuta 8

Ongelmia - Problems

Olen kirppikseltä hankitun valkoisen paidan mukana adoptoinut ärhäkän hienhajun, joka pesussa kyllä lähtee pois, mutta palaa kun paita on ollut muutaman tunnin päällä. Etikkakylvetystä olen joskus näissä tilanteissa kokeillut, mutta sen vaikutus tuppaa olemaan lyhytaikainen, varsinkin jos vaatteessa on keinokuituja. Tässä paidassa tietysti on.

No, päädyin nakkaamaan sen nyt roskikseen, etten ainakaan laita vahinkoa kiertämään. Nyt vaan ongelmana on se, että mulla piti olla 2 valkoista kauluspaitaa (olkoonkin, etteivät olleet täysin identtisiä), mutta nyt niitä on enää yksi (ja sekin mallia teltta).
Voinko siis tarpeen tullen lainata paidan Puolison kaapista? Mielipiteitä?


Tuo helmiavainnauha on muuten aika loistava tapa saada näihin mun setteihini vähän lisää tyttömäisyyttä. Lisäksi mulla ei ole jatkuvasti puhelin hukassa.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Turned out I've adopted a pretty bad stink of sweat with this thrifted shirt. I can remove it for a short while with vinegar, but it keeps coming back. So I tossed this shirt and have a problem now: can I borrow my Hub's shirt when needed, since I was prepared to operate with two white shirts, however unidentical ones. What do you think?

7 kommenttia:

 1. Nyt vaan kipin kapin puolison vaatekaapille :) Mä en valitettavasti voi niin tehdä, ainakaan kauluspaitojen suhteen :( Onneksi tosin ostin miehelle puuvillasilkkihupparin, joka menee mulla rentona mekkona :D Se onkin siis ainoa vaate, jota voin itse hyödyntää miehen vaatekaapista..:T

  VastaaPoista
 2. Mä vaan mietin, että onko se mun dieetin hengen mukaista... toki lainaaminen ei ole ainakaan shoppailua, paremminkin improvisointia... (kohta mä varmaan lainailen sitten farkkuja ja sensellaista paitsi ettei ne taida mahtua mulle kunnolla... harmi etten "antanut" niitä BF:iä "takaisin"...)

  VastaaPoista
 3. voit lainata paidan muttet mitään muuta koska vaatteiden määrä tulee pysyä vakiona. olisi petkuhuiputusta jos lainailisit sieltä jotain muuta;D sys

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Hyvä tietää että mulla on lukijakunnan siunaus tolle suunnitelmalle.

  VastaaPoista
 5. Ei tarvii pelätä että vihaset lukijat tulee pesismailan kanssa oven taakse.

  VastaaPoista
 6. ^joo, meillä ei ole edes takaovea jonka kautta vois sitten luikkia salaa niiltä sisään...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...