maanantaina, syyskuuta 6

Yrttikanaa



Pitkästä aikaa ruokaohje: yrttinen kana

  1. levitä pilkottuja pakaste- tai tuoreita kasviksia uunivuokaan
  2. voitele maustamattomat kanankoivet oliiviöljyllä ja hiero niihin reilusti sormisuolaa (esim. Maldon)
  3. ripottele pinnalle vielä muutama tippa tabascoa ja reilusti yrttejä makusi mukaan
  4. nostele koivet kasvisten päälle vuokaan
  5. kypsennä 200°C:ssa noin 35 min
  6. nosta vuoka vielä grillivastuksen alle noin 10-15 minuutiksi ja lisää lämpöä 250°C:een, että saavat vähän väriä
  7. nosta tarjolle ja nauti! 

3 kommenttia:

  1. Yammy!!!
    Edellisen postauksen asu on kiva,punainen sopii sulle tosi hyvin.Pihlajamarja kuva on tosi kaunis:)

    VastaaPoista
  2. Slurps! Näyttääpä hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Nuheila! Harmittaa oikein kun se punainen paita pitää pestä joka käytön jälkeen :( Käyttäisin paljon enemmänkin!

    Kiitos Anu, suosittelen lämpimästi tuota, sillä konstilla saa aivan ihanan rapean pinnan siihen kanaan!

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...