Pitkästä aikaa ruokaohje: yrttinen kana
- levitä pilkottuja pakaste- tai tuoreita kasviksia uunivuokaan
- voitele maustamattomat kanankoivet oliiviöljyllä ja hiero niihin reilusti sormisuolaa (esim. Maldon)
- ripottele pinnalle vielä muutama tippa tabascoa ja reilusti yrttejä makusi mukaan
- nostele koivet kasvisten päälle vuokaan
- kypsennä 200°C:ssa noin 35 min
- nosta vuoka vielä grillivastuksen alle noin 10-15 minuutiksi ja lisää lämpöä 250°C:een, että saavat vähän väriä
- nosta tarjolle ja nauti!
Yammy!!!
VastaaPoistaEdellisen postauksen asu on kiva,punainen sopii sulle tosi hyvin.Pihlajamarja kuva on tosi kaunis:)
Kiitos Nuheila! Harmittaa oikein kun se punainen paita pitää pestä joka käytön jälkeen :( Käyttäisin paljon enemmänkin!
VastaaPoistaKiitos Anu, suosittelen lämpimästi tuota, sillä konstilla saa aivan ihanan rapean pinnan siihen kanaan!