keskiviikkona, syyskuuta 1

Viikko puolessa - Wednesday

Pikkuhiljaa alkaa tottua aamuherätyksiin ja tänään riitti töiden jälkeen virtaa vielä käydä treenaamassakin. Kävin tänään siis Sellossa kun se on lähempänä kuin tuo "kotisali" ja mulla oli vietävänä yksi paketti postiin myös. Se tarkoitti sitä, että piti kulkea kauppakeskuksen läpi. Toistaiseksi se pisti vielä naurattamaan, että millainen narkkari tarvitaan, että niihin ratkeaa sisälle. Paitsi ettei sitä ole kielletty, mä voin rampata kaupoissa mielin määrin ja vaikka sovittaakin mitä huvittaa kunhan en kassalle eksy.

Mulla oli tänään ensimmäinen palaveri talon ulkopuolisten ihmisten kanssa, siksi pistin astetta skarpimpaa päälle, eli nämä raitahousut. En muistanutkaan kuinka mukavat ne on! Ja nämä bootsit on loistavat! Työkassiksi on valikoitunut nyt vallan se Lumi jopa ihan siitä syystä, että siihen mahtuu aamuisin myös eväät. Lisäksi aamulla mulla oli eielinen huivi kaulassa, mutta iltapäivästä se oli vähän liikaa.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I had to walk through a mall today on my way from the gym to the post office. For now it was easy to just pass by all the clothes. Besides, I'm very much allowed to go inside, browse and even go fitting as long as I keep away from the cash register.

I had my first meeting outside the office today and so I decided to wear something slightly sharper, meaning these pants. I had totally forgotten how comfy they are! And these boots are great, too. Outside I wore the same scarf as yesterday and I'm now using the Lumi bag on daily basis because it accomodates my lunch as well as everything else.

3 kommenttia:

 1. Mun kohdalla tämä haaste voisi olla juurikin päinvastainen: miten saisin käytettyä vaatekaappini sisältöä (siis jo olemassa olevia vaatteita) monipuolisemmin niiden ainaisten kuuden luottovaatekappaleen sijaan?
  Ehkäpä muokkaan tästä itselleni oman version haasteesta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marikka!

  Enne, mä tein just sitä koko viime talven, oikein tietoisesti välttelin samojen releiden jatkuvaa käyttöä (osin siksi rupesin pitämään blogiakin muuten, oisin ehkä käyttänyt pelkkiä verkkareita ja yksiä farkkuja muuten koko vuoden). Vähän sitten lipsahtelin välillä niiden farkkujen kanssa, mutta sain mä 100 erilaista asua aikaan kuitenkin (ks. tunniste "reality"). Olen aika ylpeä siitä!

  Mutta joo, haastetta siinä kyllä oli, suosittelen!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...