maanantaina, syyskuuta 20

Testikuvia - Test photos

»»» English translation below 
Ostin sitten sen järkkärin, tuollaisen Canon 500D-rungon kahdella putkella (kun halvalla sain), sekä tinkasin mukaan jotain kilkkeitä, kuten salaman, muistikortin ja ohjekirjan Rajala Pro Shopista. Yksi kilkkeistä oli "kaukolaukaisin", joka sallii mun siirtyä jopa käden mitan päähän aparaatista, vaikka oisin kyllä odottanut hiukan pidempää toimintasädettä...
Eivät siis lukeneetkaan ajatuksiani kameravalinnoissa, kuten mainoksessa väitetään. Täyttääkö tuo harhaanjohtavan mainonnan tunnusmerkit?

Kuulin lisäksi yhdeltä tutulta tytöltä, että firma järjestää kaupan päälle käyttökoulutusta, mutta sitä ei mainosteta vaan pitää itse osata kysyä (tai katsoa nettisivuilta). No, minäpä nyt mainostan ja aion käyttää sen myös hyväkseni kun ehdin hyvin vielä ennen sitä työmatkaa. Jos vaikka sitten saisin oikeasti hyviä kuvia reissusta.

Toistaiseksi olen kuvannut tällaisia testiruutuja, mutten yhtään asukuvaa. Arvannette, ettei niissä olisi mitäään uutta kuitenkaan. Taidan sitäpaitsi tarvita niitä varten vielä jalustan. Ja sen kaukolaukaisijan...


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I bought the camera last weekend. It came with a guidebook but the store also provides a couple of hours class "how to use your camera" which I'm going to take in a few weeks, just before my business trip. I'm hoping to be able to take some really good pictures this time. These test photos van't be called that...

6 kommenttia:

 1. Hyvän näköstä settii. Mulki on vieläki se uuden kameran hankinta edessä. Oottelen, että jos koulus alkais pian valokuvauskurssi, josta saisin ehkä jonkun idean että minkälainen kannattaa ostaa.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans semmonen alle metrin pituinen kaukolaukaisin. Ei sillä tee yhtään mitään. En ymmärrä sen funktiota lainkaan. Langaton pitäis hankkia... Rajala Pro shoppia täälläpäin ainakin käyttää suurin osa Kameraseuran jäsenistä, eli sen puolesta firma varmaan on luotettava paikka =)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta kamerasta!:)

  Ja höh, multa puuttuu tinkimisen taito, sillä en mä vaan saanut niin yhtikäs mitään kaupan päällisiksi :O Tai, eka myyjä jonka kanssa asioin, oli sellainen, joka olisi esim. kameralaukun antanut kaupan päällisiksi, mutta myöhemmin ostotilanteessa olikin sitten toinen myyjä, joka olisi vaan tyyliin antanut alennusta siitä laukusta..muistaakseni sentään mulle mainitsivat niistä kursseista, mutta höhöö, mä minnekään sellaiselle mennyt, ihan hyvin ne tiedot kyllä oppi käyttistäkin lukemalla sekä muistelemalla, miten tulikaan kuvattua sillä aiemmalla paskakameralla ( tarkoitan siis aukoilla ja valoitusajalla kikkailua) :) Niin ja samasta lafkasta kuitenkin kamerani ostin.

  VastaaPoista
 4. mun valokuvauksen ope sanoi koulussa, että jalasta käy hätätapauksessa vaikka oluttuoppi(tyhjä)nurinpäin;Dsys

  VastaaPoista
 5. Missä koulussa sä nyt olet Peps?
  Tuu moikkaan mua kirppikselle jos ehdit!

  Mä aion saada tuon kaukon vaihdettua vielä ja meinaan mennä tosiaan sinne kurssille 9. päivä. Sain kyllä kameran mukana myös aika hyvän ja havainnollisen opaskirjan, meinaan siis vähän vielä kerätä kysymyksiä sitä opastuskertaa varten :D

  Kata, kaljatuopissa on vaan se vika, ettei sen avulla saa tota kameraa pystyasentoon eikä mun jalat mahdu vaakakuviin tossa parvekkeella.

  VastaaPoista
 6. Mä oon ammattikoulussa ääni-puolella. No täytyy kattoo jos ehin!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...