lauantaina, marraskuuta 20

1-vuotissynttärit - 1st Birthday

»»» English translation below
Blogini täyttää tänään vuoden. Sen kirjoittaminen alkoi vaivihkaa kuopatun Kotiarkeologiblogin rinnalla, mutta syrjäytti sitten isosiskonsa. Miksi?
Ensinnäkin siksi, etten mä yhtään tykännyt siitä tyypistä, joka sitä vanhaa blogia kirjoitti. Semmonen kiukkuinen ja ivallinen besserwisseri -miksi sellaista kukaan olisi halunnut lukea?

Vuodessa on tapahtunut taas tosi paljon, ja varsinkin kaikenlaista ihanaa: olen viettänyt upean talven ja mahtavan kesän, löytänyt fantastisen työpaikan ja tämä blogi on löytänyt hurjan määrän lukijoita, jopa sellaiset parisataa ihmistä käy päivän aikana kurkistamassa mun mietteitäni. Se on mahtavaa! Olen siitä aivan valtavan otettu, ylpeä ja onnellinen! Siellä jossain langoilla on ihmisiä (vaikka te harvemmin mitään jälkiä itsestänne jätätte), enkä minä ole yksin!

Tämän vuoden aikana olen myös ihan fyysisesti tavannut paljon uusia aivan mahtavia ihmisiä muiden bloginimimerkkien takaa. Olen oppinut teiltä kaikilta paljon asioita ja saanut uusia näkökulmia. Sen myötä olen muuttunut selvästi mukavammaksi ja onnellisemmaksi ihmiseksi, Lämmin Kiitos teille kaikille siitä! Olen kai joskus ennenkin paljastanut, että hymyilen aina kuvissani siksi, että on perustellumpaa väittää ryppyjäni naururypyiksi. No, nyt paljastan, ettei sitä hymyä yleensä juurikaan tarvitse pinnistellä -se tulee ihan itsestään!
Toki mullakin on joskus surkeita päiviä eikä yhtään mitään sanottavaa. Niinä päivinä kaivelen postauksiini kuva-albumeista epämääräisiä taideotoksia, joiden tarkoitus on muistuttaa mua siitä, että sitä elämää oikeasti on, vaikkei juuri sillä hetkellä ehkä siltä tunnukaan.

Taisin kyllästyttää teidät kaikki jossain vaiheessa sekalaisilla arvonnoillani?
Otan nyt kuitenkin riskin ja synttäreiden kunniaksi pistän sellaisen pystyyn. Vastausaikaa on torstai-iltaan 25.11. saakka, perjantaina arvon sitten kaikkien kommentoijien kesken Fazerin suklaisen joulukalenterin. Sen pitäisi sitten ehtiä vielä voittajalle ennen kuun vaihdetta ja ensimmäisen luukun avautumista.


Arvontakysymys kuuluu: mitä toivot tänä vuonna joulupukilta?
Jätä kommenttiin myös yhteystieto josta saan sut kiinni jos voitat!

PS. Voit tuplata mahdollisuutesi perinteiseen tapaan esim. linkittämällä omaan blogiisi.

Kiitos vielä kerran teille kaikille, ihanaa joulun odotusta ja ensi vuonna uudestaan...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» It's my blogs first birthday today!
I must say it's been a wonderful year: I spent the most beautiful winter and the most gorgeous summer, I found a dream job and my blog has found an amazing audience and has up to 200 visitors every day. People that are actually interested in my thoughts. It's great! I'm so happy and proud of knowing that I'm actually not alone! Thank you for that, all of you!

I'm going to give away some chocolate to celebrate, so if you leave a mark in my comments by Nov 25th, you'll participate!

15 kommenttia:

 1. Onnea blogillesi!
  toivon joulupukilta jotain matka-aiheista esim. kirja

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti yksivuotiaalle!

  Joulupukilta toivoisin jotain pientä karvaista pitkulaista haukkuturria tuon aiemman, jo isoksi kasvaneen, karvaisen pitkulaisen haukkuturrin kaveriksi, mutta luulen että realistisempaa olisi toivoa esimerkiksi Vagabondin Thelmoja... :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea taaperoikäiselle!!!!

  Joulupukilta toivon tänä(kin) vuonna ihania neulelankoja, hyvää lukemista ja Make Up Storen meikkikurssia. Saas nähdä jos joku näistä toteutuisikin..:)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Toivon että veljeni kutsuu munut jouluksi niille ja että pikkusisko tulee käymään joulunpyhinä ja suklaata vois vähän tulla:D sys

  VastaaPoista
 5. Onnea! Toivon joulupukilta uusia villasukkia, mutta pitkillä varsilla :)

  VastaaPoista
 6. Olen jo monena vuonna toivonut (ja vaihtelevasti saanut) kilttejä lapsia. Se on toiveeni myös tänäkin jouluna ;D Lapseni tuhahtelevat toiveelleni, mutta useimmiten ovat sovussa ainakin aaton ja joulupäivän ajan, sitten alkaakin jo arki. Mainitsen Arvonnasta myös blogissanikin.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut synttäreiden johdosta vielä näin virtuaalisestikin! Oli kiva tavata siellä pikkujouluissa. :)

  Mä toivon joulupukilta tv-sarjojen tuotantokausia. Frendejä tai Criminal Mindsia lähinnä.

  Mut tavoittaa sähköpostitse: tiinanenmmb@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onnittelut blogisynttäreistä!

  Mä toivon joulupukilta punaviiniglögiä ja jotain eksoottisempaa herkkua jokavuotisten juhlapöydän konvehtien sijaan, esim. hunajapaahdetut cashewpähkinät olis aika nappi :P Olen myös aika varma, että olen ollut niin kiltti, että pukinkontista löytyy A.W. Yrjänän uusin runokokoelma...

  VastaaPoista
 9. Onnea Tiskiin vuoden ajalta! :)
  Minä toivon että Pukki muistaisi minua vaikka uusilla Savonia-aterimilla ja ehkä maalaustalkoo-lahjakortilla mökin maalaukseen ensi kesäksi ;)

  VastaaPoista
 10. Onnea blogille! :)

  Mitähän mää toivoisin. Leffalippuja ja rahaa sähköhammasharjaan. Enkä pahaksi laittaisi Paola Suhosen kaipaus-koruakaan, mutta en tiiä saako sitä enää mistään :(

  VastaaPoista
 11. Myöhäiset onnittelut blogille! :)

  Tänä vuonna saakin pitkästä aikaa toivoa jotain täysin itselleen. Monena vuotena on ostettu hanin kanssa jotain yhteistä kotiin, mutta nyt päätettiin toimia toisin. Luulin aluksi keksiväni pitkän listan, mutta olen saanut paperille vasta yhden toiveen: Volbeatin levyn. Ehkä minä jotain vielä löydän, kun aivonystyröitä rassaan. ;)

  Blogista saapi kiinni!

  VastaaPoista
 12. Onnea yksivuotiaalle!

  Epäitsekkäästi toivon joululahjaksi maailmanrauhaa ja hyvää tahtoa ihmisten kesken. Sitten täysin itsekkäästi toivon itselleni pörröisiä villasukkia, itse kun ole sukkapuikkotaidoton ;).

  Laitan linkin blogiini, josta minut myös saa kiinni, jos onnetar (kerrankin) olisi suosiollinen :).

  VastaaPoista
 13. Onnittelut 1-vuotiaalle myös täältä suunnalta!

  Minä toivoisin joululahjaksi hetken omaa aikaa, mahdollisuuden möllöttää ilman stressiä ja paineita villasukat jalassa ja glögilasi kädessä sohvan nurkassa, kun kynttilät palaa, ihan yksin ja ilman tunnetta, että kohta pitää taas hypätä johonkin, kun penska kiljuu tai isäntä kiukkuilee ;-) Ja minut saa kiinni blogistani.

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea! Itse toivon rauhaa ja HILJAISUUTTA! T: neljä- ja kaksivuotiaan pojan äiti :)

  VastaaPoista
 15. Ai niin, vielä s-posti: tuulisini@gmail.com T:2 ja 4v poikien äiti

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...