keskiviikkona, marraskuuta 3

Villasukkatalkoot

Mä olen menestyksekkäästi taistellut flunssapöpöjä vastaan c-vitamiinin, ubiqinonin ja sarvikuonokannun voimalla. Siitä tuli kaveri jo vuonna 2002, tarkemmin sanottuna toukokuun 16. päivä, kun nenäleikkaukseni (ei, ei ollut kosmeettinen) jälkihoitona piti huuhdella röörejä monta viikkoa.
Ai miksikö muistan tuon päivän niin hyvin? Edellisenä, sinä leikkauspäivänä siis, kello viittä vaille yhdeksän aamulla poltin toistaiseksi viimeisen tupakkani.
 
Edellä mainittujen taisteluvarustusten lisäksi olen juurikin se, joka pitää jalkansa lämpiminä ympäri vuorokauden. Öisin käytän untuvatossuja (note to self: alkaa olla aika hankkia jokunen uusi pari!), syyskaudella mustia villasekoitteisia urheilusukkia (eivät juuri näytä urheilusukilta) ja talvella huovutettuja Kangasalan sukkatehtaan alpakkasukkia.


Villasukkatalkoot-sivustolta löytyy muutama lisävinkki sekä vähän muutakin tärkeetä asiaa A. Vogelin, Suuri Käsityö -lehden ja Naisten pankin kampanjasta. Jakavat palkintojakin.

2 kommenttia:

  1. Sarvikuono on kyllä ystävä, tosin viime aikoina sitä ei ole tullut hirveästi käyteltyä. Ostin omani viime keväänä ja silloin sitä tuli käytettyä usein.

    VastaaPoista
  2. Nyt on juuri oikea aika tuolle! Ja kevät on kyllä kanssa jos yhtään kärsii siitepölystä. Mulla ei sitä ongelmaa itsellä ole, mutta Puoliso käyttelee tuolloin.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...