perjantaina, marraskuuta 19

Farkut - Jeans

»»» English translation below
Olen jo pidempään etsinyt Acne-farkkujeni kaltaista vaihtoehtoa koska syksyisen painonpudotuksen jäljiltä kirppis-MJ:t eivät enää näytä kovin imartelevilta, ainoastaan isoilta. Kun nyt kerran päätin kärsiä Jumboreissun vuoksi kehän ruuhkamatelut, niin käytin sen täysillä hyväkseni ja kävin hakemassa Stokkalta Filippa K:n farkut. Hyllyyn oli sattunut tulemaan Hullujenpäivien loppuerää vai mitä lienee "palautuksia", joten sama malli joka maksoi sinisenä toistasataa, oli mustana hinnoiteltu seitsemäänkymppiin. Mulle se väri oli herttasen yhdentekevä, malli istuu kuin hanska eikä näissä ole edes sitä elastaania!
Vielä kun joku saisi lyhennettyä noita lahkeita...


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» It seems I've finally found a great pair of jeans to substitute these every once in a while!

2 kommenttia:

  1. Hyvin istuu :) Itsekin ajattelin ostaa farkut tässä lähiaikoina, olen pitänyt pelkkiä hameita puolisentoista vuotta ja nyt olen tykästynyt Vivien Of Hollowayn leveisiin housuihin. Mutta farkut vois olla kans ihan mukavat, jos vaan löytyisi ne sopivat.

    VastaaPoista
  2. Mua taas houkuttais enempi ja enempi ne hameet... ehkä noiden saappaiden myötä niitä tulis pidettyäkin (jos vaan löytyis hameita jotka ei kierrä ympyrää mun päällä).
    Filipan farkuista olen kuullut paljon hyvää. Nää on mun ekat.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...