torstaina, marraskuuta 18

Tunnustuksia (Oops i did it again...)

»»» English translation below
Aikaisemmin tuolla hehkuttelin jo noita Inglot-siveltimiä, nyt on luomivärien vuoro. Kaikki muut näistä on tietenkin kirjoitelleet jo ikuisuus sitten, mutta koska PK-seudun ainoa myyntipiste on Jumbossa, mun piti odottaa siihen saakka, että löysin duunin joka sijaitsee siinä nurkilla. Muuten täältä Espoon perukoilta ei sinne saakka tulisi ikinä kyllä lähdettyä.


Valitsin tohon ekaan (jo jokin aika sitten ostettuun) palettiin kivat nudemeikkivärit sillä ajatuksella, että tota pinkkiä voi huiskia myös poskipäihin. Samaa ajattelin kokeilla uudella tiilenpronssinminkälieneeoranssinruskehtavalla.
Violetti onkin mun ikisuosikkini ja harmaa, mutta sitten on tuo käsittämätön mielenhäiriö, eli tumma sininen...

josta päästään niihin tunnustuksiin:

 • Olen kerran ennenkin ostanut tummansinisen luomivärin, jota käytin ehkä kerran. 
 • En ole koskaan käyttänyt yhtään ainutta luomiväriä loppuun. En edes yhdestäkään paletista yhtään yksittäistä nappia. Ikinä.
 • Multa löytyy luultavasti lähestulkoon nämä samat värit eri luomiväripaleteista. 

Mutta onhan se nyt huomattavasti kätevämpää kun ei tarvitse kuljettaa mukana kuin yhtä, eikö. Paitsi että nyt näitäkin on jo 2... Huoh!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Confessions:
I the most certainly didn't need any of these eye shadows. I had them all or something very similar already, just not in one pallette. I have never used up one single shadow, not ever. And I have already once before bought a dark blue shadow I wore once. So why did I buy these... you tell me!

4 kommenttia:

 1. kuka käyttää sinistä?
  :/
  sys

  VastaaPoista
 2. Emmä tajua! En minä ainakaan...

  VastaaPoista
 3. Mäkään en ole koskaan saanut yhdestäkään luomiväristä edes pohjaa näkyviin. Vaikka käytän arkena (jos jaksan luomiväriä laittaa) suunnilleen aina yhtä ja samaa ruskeaa ja helmiäisvalkoista. En ymmärrä, miten jotkut oikein lotraa niitä että ne kuluu :D Toisinaan on iskenyt ajatus, että voisi ostaa sinisen luomivärin. Onneksi oon tähän asti onnistunut puhumaan itselleni järkeä, kun tiedän, etten sitä kuitenkaan ikinä käyttäisi...

  VastaaPoista
 4. ^viisas päätös!
  Tuskaa tässä lisää se, että mulla on siis olemassa myös semmonen kirkkaampi sininen luomiväri, eikä sitäkään tule mitenkään liian usein käyteltyä.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...