tiistaina, marraskuuta 9

Moposaappaat- Bikers

»»» English translation below
Niinhän siinä lopulta kävi, että kun näitä samaisia Cathy-bootseja kolmannen kerran ilmestyi Brandoksen nettikauppaan ja Salka oli vielä tarkkana tyttönä ne sieltä bongannut ja tiedotti mua asiasta, niin eihän siinä enää auttanut kuin pistää ne tilaukseen. Vagabondit on kuitenkin olleet poikkeuksetta sellainen ns. erinomainen ja luotettava valinta enkä keksi näin äkkiseltään yhtään syytä mikseivät nämä olisi. Paitsi onhan Salka varoittanut, että näissä ruttaantuvat varret, mutta siitä voisi ehkä selvitä tunkemalla väliin vaikka säärystintä -se ei tietenkään toimi kesällä, mutta siihen nyt on vielä matkaa kuitenkin. Tällainen pitkä varsi kun on kuitenkin mun kieroille säärilleni parempi valinta kuin sellainen puolikas.


Rockport: Katja - BrandokseltaOlen mukana kilpailussa, jossa voi voittaa 80 e kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan.
(Kilpaile täällä.) Kortin tuhlaisin mahdollisesti vaikkapa näihin:

- - - - - - - - - -
»»» My friend Salka didn't let the webstore sell these bikers out for the third time before sending me a notification. So what else can you do but buy them? She has a pair and I love her boots!
I'd buy the ones below as well if I won a gift card in the competition I'm attending by posting them. 

2 kommenttia:

  1. Onnea uusista ja ryttääntymisvaarasta huolimatta mahtavista kengistä :)! Mä en enää muita kenkiä käytäkään, kuin noita sekä maihareita :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos muru!
    Ymmärrän hyvin miksi et...

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...