tiistaina, marraskuuta 2

Lemppareita - Favourites

»»» English translation below
Mulla on aika vähän täällä mitään kosmetiikkapostauksia, kun jotenkin vaan ne pyörii aina ajatuksen asteella, muttei tunnu realisoituvan millään kuviksi ja tekstiksi.
No, korjataan nyt vähän asiaa (olihan tuolla jo ne hiusjututkin) ja asetellaan sievästi samaan kuvaan muutama mun lempituote:


Reunimmaisena vasemmalla muutamaan kertaan mainitsemani Mitchum-dödö, jota siis myydään nykyisin mm. Stokkalla ja Sokoksellakin vissiin. Itse olen sitä käyttänyt pullokaupalla vuodesta 2002 kun kaverini Jonna sitä Lontoossa ollessamme suositteli. Purkin kyljessä lukee, että toimii 48 h ja se pitää ihan kyllä paikkansa. Jopa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Vegasin CVS myi sitä myös matkakoon pulloissa mikä oli ihana ylläri!

Seuraavana on lempiputsarini Clinique, tuo tuubi taitaa olla se sama jonka ostin bloggariristeilyltä. Sellainen kestää mulla yleensä vuoden verran päivittäisessä käytössä ja pesen sillä silmämeikkejä myöten koko naaman. Viimeiseksi huuhtelen sitten kylmällä vedellä.

BM-geeli on uusi tulokas, ihka oikea ryppyvoide ja olen aika vaikuttunut sen tehosta myös. Ainakin mun ihohuokoset ovat pienentyneet hurjasti käytön myötä (syviin ryppyihin nyt ei taida enää auttaa kuin kirurgi tai restylane). Aine on säilöntäaineeton (eli parabeeniton) ja sitä kuluu yksi painallus illalla ja yksi aamulla (kylmällä vedellä huuhdeltuun naamaan).

Reunimmaisena oikealla on sitten tuo Barcelonan Sephorasta ostettu Yes to Carrots -porkkanavoide, jota ostin uuden purkin jemmaan Vegasin matkalta. (Paitsi että se on tosiaankin purkki eikä pumppupullo ja USA:ssa noita myydään drugstoreissa eikä Sephorassa.)

Noiden lisäksi päivittäisessä käytössä on käsivoide, jota kuluu paljon. Suosikkini on tämä Freeman. Se kosteuttaa tehokkaasti, imeytyy hyvin ja tuoksuu ihanalle.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Some of my favourite cosmetics here, Mitchum deo I've used since 2002 and Clinique cleanser since early 90's and two new faves to fight the wrinkles plus the hand cream.

2 kommenttia:

  1. Vois olla et sulla on ollut vielä kauemmin Mitchumia, koska mä oon käyttänyt sitä muistaaksein vuodesta 1994.
    Terv ex-avokas

    VastaaPoista
  2. Ei, Jonna sen mulla ostatti vasta kun oltiin Puolison kanssa Lontoossa. Voi olla että mä toin sitä sullekin tolta samalta reissulta...?

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...