torstaina, marraskuuta 25

15 virhettä - flaws

»»» English translation below


Innostuin fotoshoppailemaan naamaani. Meillä tehdään duunissa kuvallisia henkilökortteja ja ajattelin, että voisin deletoida otsarypyt pois, sitten meinasin, että samalla vaivalla sitä poistan kaikki pikkuluometkin tosta kaulan alueelta ja miksen muka voisi hiukan häivytellä silmänalusistakin turhia varjoja.

Ja niin edelleen.

Ymmärrän ihmisiä, joilla hommat lähtee botoxin kanssa lapasesta! Itsekin katselisin hirveen mielelläni tuota jälkimmäistä naamaa peilistä, mikä ettei. Vanheneminen on musta sikäli taidetta, että enemmän joutuu käyttämään kyllä aikaa, värejä ja siveltimiä kun paklaa näitä ryppyjään piiloon. Sitä mukaa kun muuten tulee itsensä kanssa paremmin juttuun alkaa oma naama aiheuttaa peilissä ylläreitä "ai toltako mä oikeesti näytän...". Sisäinen mielikuva kun edelleen on tuo silotellumpi versio.

Ehkä mä kuitenkin lopulta pistän tuon alkuperäisen version siihen korttiin...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I totally understand people who get addicted to botox. I was just going to remove my forehead wrinkles, but then I thought, that I might as well fix the picture a little more here and there...
It's said that aging is art and  I agree, it takes more brushes and effort to paint all these flaws away each morning. While you're otherwise happier and more secure about yourself you get shocked every once in a while looking yourself in the mirror: "do I really look like that..." That's while the girl inside you still feels like that latter version.

Well, maybe I'm not going to use that phony one after all...

8 kommenttia:

 1. Minä olen monesti ajatellut, että ihmiset olisivat paremman näköisiä, jos vanhenisivat "normaalisti" eivätkä täyttäisi pärstäänsä botoxilla. Sillä aineella saa todella pahaakin jälkeä aikaan. Hurjia ovat ne kuvat, joita netissä on joskus julkkiksista nähnyt.

  Huvitti tuo otsikko, mutta minusta nuo molemmat kuvasi näyttävät kauniilta. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tincali!
  Ei tuo alkuperäinen versio oikeesti ole niin kamalan pelottava, kyllä mä siihen suhteellisen tyytyväinen olen, ja yleensä peilikuvaankin. Valaistuksella voi kyllä tehdä ihmeitä, jos nyt kattoo vaikka niitä reissukuvia tuossa alempana.
  Eilen luin muuten jostain, että jotkut ryppyjen täyteaineet näkyy uv-valossa raitoina ihon läpi. Houkutteleva ajatus... LOL!!!

  Meidän kummipojan äiti kyseli tänään FB-statuksessaan miten saisi reilut puolen vuoden valvomisen jäljet naamastaan nyt kun niiden kuopus on saatu vierotettua. Ehdotin fotoshoppia!

  VastaaPoista
 3. Ei noissa kuvissa nopealla vilkaisulla huomaa mitään eroa :) Rypyt taitaa kuulua (onneksi) niihin "virheisiin" jotka itse huomaa selvästi, mutta muut ei juurikaan noteeraa. Sulla on kyllä ihanan luonnollinen hymy, itse onnistun näyttämään naamakuvissa lähinnä palkkamurhaajalta..

  VastaaPoista
 4. :D Kiitos Ulrika!
  Mä kokeilin ensin niitä "eteerinen ja/tai kohtalokas" -ilmeitä, mutta näytin lähinnä vihaiselta, joten vaihdoin siis hymyilemiseen. Se sentään rentouttaa automaattisesti suurimman osan kasvojen lihaksista!

  Vähän kyllä rohkenisin epäillä sunkin kohdalla tota palkkamurhaaja-arviota...

  VastaaPoista
 5. Joo, itekin sitä joskus sortuu noihin photoshoppeiluihin kun pärstäkuvia tulee nettiin laitettua. Tosin jotenkin oon vähitellen tottunut siihen ajatukseen että mitäs sen väliä jos ihmiset näkee mun näppylät ja punoittavan ihon, näkeehän ne livenäkin niin miksi huijaisin blogissa :) No joo, hyvä ajatus, mutta ei se silti aina mee itelläkään läpi. Useinmiten, muttei aina :D
  Mutta ei tuossa sun ekassakaan kuvassa vikaa ole :) Hymy pelastaa aina ja kaikkialla.

  VastaaPoista
 6. ^joo, siihen mäkin luotan, että hymy pelastaa!
  Mä en muuten 15 ikävuoteen mennessä ollut hymyillyt ehkä yhdessäkään kuvassa, tai just hikiseen ehkä ekaluokan koulukuvassa. Mulla oli hampaat sikinsokin ja sitten ne karmeet oikomisraudat ja kyllä mua hävetti.

  En mä myöskään ollut kovin onnellinen teini, että saattoi silläkin olla vaikutusta...

  VastaaPoista
 7. Mielestäni rypyt kuuluvat elämään. Kaikki virheiksi luokiteltavat ulkonäkoasiat - vinot hampaat, vääränlaiset kulmakarvat, luomet jne. - tekevät ihmisestä persoonallisen. Okei, toi todellakin kuulosti kliseiseltä, muuta mä olen ihan oikeasti sitä mieltä. Itse en botoxia naamaani tyrkkäisi, en.

  Niin ja sitä paitsi, mä olen nähnyt sut livenä ja voin sanoa, että sä näytät hyvältä.

  VastaaPoista
 8. ^voi kiitos Katri!
  Mä luulen, että suurimmat ulkonäköön liittyvät kriisit voi katsoa suoraan kalenterista, jotenkin ne linkittyy aina tiettyyn aikaan kuusta...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...