perjantaina, marraskuuta 26

Zhivago

»»» English translation below
Ei tarkene noissa, mutta tässä pitäisi tarjeta!


Kuten mainitsin, mulla oli talvitakintarve. Ehdin hätäseen poiketa yhdellä kirpulla ja kierrätyskeskuksessa, mutta kummassakaan ei ollut mitään siihen suuntaan viittaavaakaan tarjolla. Keskiviikkona sitten ennen treenejä käväisin Sellon Modassa ja sieltä erittäin ystävällisen myyjän avustuksella löytyi tällainen MasCara (suom. kalliimpi, silti varsin siedettävän hintainen): edestä tosi basic, mutta takana on sitten vähän jujua. Itelle tuli ensimmäisenä mieleen Tohtori Zhivago.


Mun ei kyllä oikeastaan pitänyt ostaa mustaa takkia, mutta onpahan se sitten pitkäikäinen. Tässä versiossa on 80% villaa, mutta ihan paras ominaisuus on villavatiini tuolla vuorin ja päällisen välissä. Niihin ei usein törmää. Ikuisesti muistan yhden jossa oli: Kestilästä ostin vuonna 1990 loppuunmyynnistä 300 markalla A-linjaisen luonnonvalkoisen takin, jonka vatiini pestiin lopulta vuosia ja vuosia myöhemmin pilalle. Takki oli siinä vaiheessa jo ihan järkyttävän nuhjuinen, joten vaihtoehdot oli heittää se sellaisenaan roskiin tai kokeilla sitä pesua. Sitä taidettiin Systerin kanssa pitää vielä useempi vuosi sen pesunkin jälkeen. Yhtä lämmin se ei tietenkään enää ollut :(

Onpa muuten kamalassa kurassa saappaan varret. Ei voi muuta sanoa kuin että onneksi saappaat eikä farkunlahkeet!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Like I mentioned, I needed a coat. I like the back, it reminds me of Doctor Zhivago, the front is quite basic. I wasn't going to buy black, but it is going to be quite wearable for quite some time. (Notice! Quite a few times quite!)

There's a wool mid lining (someone might know the real term...?) which makes it really warm and which you don't see that often. I remember I had an off white coat in 1990 with one. We wore it for years and years with my Sister and finally we washed it and ruined the lining. The other choise was to toss it anyway because it was filthy.

Speaking of filthy, my boots look awful! TG all that isn't on my jeans!

4 kommenttia:

 1. What, mun kommentti ei ilmeisesti tullut läpi :( Mutta yritin eilen siis kehua ja onnitella kauniista ja pitkäikäisestä takkihankinnasta, tuo on niin upea!:)

  VastaaPoista
 2. kiitos ihana!

  Mä luulen kanssa että tän kanssa mennään kilometri jos toinenkin :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuolta takaa tuo takki, ihana helma ja mielenkiintoinen vyösysteemi.. pitääpä laittaa muistiin jos joskus vaikka käyttäisi hyödykseen tuota ratkaisua :)

  VastaaPoista
 4. Tuo vyö on kieltämättä hauska, että saa ihan vapaasti hyödyntää ideaa :D
  Mä en ole kovin kova solmittavien vöiden fani, mutta tässä se näyttää tosi hyvältä.
  Ja pysyy hyvin kiinni!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...