torstaina, joulukuuta 30

Tarvis huulirasvaa...

Koska olen riippuvainen pussailusta, olen myös melkoinen huulirasva-addikti. (Sinänsä se ei ole ehkä ihme, jos nyt ajattelee mun huulipunavarastojanikin...?)
Kuvaan pääsivät vaan noin minuutissa kassinpohjilta, kylppärin hyllystä ja sängyn vierestä kerätyt rasvat, mutta niitä luuraa takuulla täällä kämpässä vähintään toinen mokoma. Huomionarvoista lienee se, että nämä ovat siis kaikki käytössä myös...

Pidemmittä puheitta niitä arvioita:



  • Bepanthen, sopii paremmin sormille, satunnaisesti läästin iltasella myös huuliini ja tietty siinä tilanteessa, että muuta ei ole käsillä. Myydään apteekissa.
  • Balm Balm, luomurasva joka toimii paremmin keväällä ja syksyllä, näin talvisaikaan (kovemmilla pakkasilla) mulla tämän alla kyllä tuppaa huulet rohtumaan. Ostettu Kicksistä, mutta nettikaupasta saa paljon edullisemmin. 
  • Perk on Elinalta saatu luomurasva, jossa on mun nenääni pikkusen turhan ätläkkä kahvin tuoksu. Tätä ovat kuulemma tilanneet jenkkilästä.
  • Burt's Bees on sekin melko luonnollisista aineksista kasattua kamaa. Ostin tuubin Vegasista kun ilmastointi kuivatti siellä ihan älyttömästi huulia. Myydään myös useissa nettikaupoissa, Suomessa en ole näitä nähnyt, onko joku muu? Hyvää rasvaa!
  • Mesihuuli on saatu Saaralta ja on mun ykkösvaihtoehtoni huulipunan alle. Loistava voide!
  • Oriflamen LipSpa Therapy on mun kesäsuosikkini, kun en niin paljon huulipunia ole käyttänyt. Tästäkin tulee vähän väriä ja paljon kiiltoa ja tässä oli joku suojakerroin. 
  • Elisabeth Ardenin klassikko 8 hour cream oli vuosikaudet mun suosikkini, mutta sittemmin sille on löytynyt paljon parempiakin vaihtoehtoja. Siispä tätä lätkitään nykyisin harvemmin huuliin, mutta tarpeen mukaan kyllä esim. halkeileviin varpaanalusiin tai hyttysenpuremiin.
  • Korres Lip Butter on ollut käytössä nyt kun en nuhaisena viitsi huulipunaa laittaa (se leviää kuitenkin niistäessä pitkin poskia...). Ihanan tuntuinen ja sävyttää miedosti! Myytiin usean purkin settinä Vegasin Sephorassa, ne muut jakelin tuliaisina pois.
  • Rosebud Salve on jenkkilän naistenlehtien ikisuosikki, jota myydään nykyisin Suomessakin käsittämättömään 12-14 euron hintaan. Tämä on oikeesti ihan samaa kamaa kuin vaseliini, eli petrokemian tuote, joka toimii parhaiten hiustenvärjäyksessä suojaamassa hiusrajoja väritahroilta. Sipaisen silloin tällöin siis kyllä tätäkin huuliini, muttei ole mikään ykkösvaihtoehto.

Millaisia kokemuksia muilla ois jaettavaksi?

10 kommenttia:

  1. Jos saisit ottaa autiosaarelle vain YHDEN huulirasvan, mikä se olisi?

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että Saaran Suven huulivoide on sulla edelleen käytössä =)
    Nyt on kehitteillä suolasaippuaa. Itse oon sitä nyt noin pari viikkoa kasvoihin käyttänyt ja lopputulos on puuterimainen, eikä kiristä.
    t. Anna

    VastaaPoista
  3. Katri, heitit kyllä pahan!
    Trooppisella saarella se ois varmaankin tuo Oriflame jossa on suojakerroin, joskin mulla ois varmaan mukana myös sitä Clarinsin silmänympärysvoidetta jota vois laittaa huulillekin... Balm Balm menis ihan yleisvoiteena, niin kyllä Bepanthenkin ja EA, mutta se nyt ainakin luikertelee lämpimissä olosuhteissa issesseen ulos tuubista. Saaran rasvan koostumus on sellainen jämäkkä joka ei mene ärsyttäväksi litkuksi vaikka on vähän lämpimässäkin. Mä todennäköisesti valitsisin sen!

    Anna, kuten edellisestä vastauksesta huomaat, voit sanoa Saaralle terkkuja, että musta on tullut ainakin suuri fani!
    Mä voisin kyllä laitella Saaralle itsekin alkuvuodesta meiliä kun mua kiinnostaa kanssa ne saippuat. Ei olla moneen vuoteen nestejuttuja käytetty lainkaan. Teillä on näköjään nettisivuja uusittu mysö, tosi hyvä juttu!

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan kans huulirasvoja, niitä on ihan lukematon määrä, mutta alltime lemppari on aina vaan ihan tavallinen vaseliini:D Myös Bodyshopin purkkihuulirasvat on yumyum!

    VastaaPoista
  5. Mulle jää vaseliinista (kuin myös tosta Rosbudista) sellainen paksu tahna -olo huulille. Body Shopin rasvat on jääneet kokonaan varmaan testaamatta, Blistexiä olen sentään joskus kokeillut -> en tykännyt yhtään.

    Aikoinaan kun alettiin hengata tuon Puolison kanssa niin hänen kavereitaan alkoi suorastaan ärsyttää meidän jatkuva pussaileminen. Siispä paras kaveri toi mulle synttärilahjaksi säkillisen jotain aivan kammottavia makuhuulirasvoja (siis ainakin tusinan!)... ah muistoja :D

    VastaaPoista
  6. Acon vaaleansininen tuubi on paras. Apteekintätinä oon, mutten silti muista sen tarkkaa nimeä :D

    Mutta välillä pitää saada Bepantheniakin. Ja sit Biothermillä on melko hyvä ja rasvainen, jota laitan aina yöksi :)

    VastaaPoista
  7. Acon tuotteisiin en ole tutustunut tarkemmin, mutta olen kuullut, että niitä tehdään samalla tehtaalla Oriflame-tuotteiden kanssa. Ei vissiin ole ihan yhtä hajustettuja...?

    VastaaPoista
  8. Saaran Suvi on nyt myös Facebookissa ja tulossa olisi myös isompia uudistuksia nettisivuille. Saaralla on tällä hetkellä muutama suolasaippua jemmassa, joten voin "wink, wink" hänelle, jos haluat testata?
    Hyvää uutta vuotta 2011! =)

    VastaaPoista
  9. Ihania Avon ja Oriflame tuotteita voi tilata kauttani tai tehdään sulle tunnukset ja voit itsenäisesti tilailla. Valikoimaa riittää, joka kuvastosta löytää jotain uutta :o)

    VastaaPoista
  10. Kiitos Kisu tarjouksesta, mutta mun sisko hoitaa meidän perheen Oriflame-tarpeet. Mulla on myös uuden vuoden lupauksissa saada vähän rajoitettua tota kosmetiikkapuolta, joten enpä usko, että tarvitsen Avoneitakaan.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...