maanantaina, toukokuuta 24

Ecodeal

Espoolaisuussarja jatkuu, mutta tällä kertaa on vuorossa yritys, jonka tuotteista voivat nauttia kaikki muutkin ihan asuinpaikkaan katsomatta. Jututin nimittäin Ecodeal-verkkokaupan väkeä ja tällaista sain selville (PS. jutun lopussa mukava pikkuinen ylläri!)...
Moi, mikäs tällainen Ecodeal oikein on?

Yritys on aloittanut vuonna 2008 Pur Aloe -kosmetiikan ja ravintolisien tuonnilla ja markkinoinnilla. Pikkuhiljaa tuotevalikoima on laajentunut niin, että nykyisin myymme noin 550 eri artikkelia, mm. monille varmasti jo tuttuja Ren-, Dr. Hauschka ja Sante-kosmetiikkasarjoja.

Ylläpidämme kuluttajille suunnattua Ecodeal-verkkokauppaa ja lisäksi toimimme tukkumyyjänä. Tuotteitamme löytyy liki kaikista ekokaupoista, luontaistuote- ja terveyskaupoista, hoitoloista ja ekokampaamoista sekä hyvinvarustelluista päivittäistavaraliikkeistä ympäri Suomen.

Mitkä ovat verkkokaupan suosituimpia tuotteita?

Viime aikoina ovat olleet pinnalla erityisesti fyysistä hyvinvointia parantavat ravinteikkaat Goji-marjat sekä luomulaatuinen Pur Aloe-aloejuoma. Kesää vasten ostetaan myös paljon Acorelle-ihokarvan poistovahaa, joka on luomua sekin.

Entäs teidän omat suosikit?

Itse tykkäämme eniten Oliv' Antioksidanttivoiteesta, joka imeytyy aivan uskomattoman nopeasti. Se tekee ihosta ihanan heleän ja kuulaan. Suosittelemme myös Detox Your World Maca -jauhetta, jonka maku ei ole taivaallinen, mutta onneksi sitä voi lisätä vaikka jugurttiin tai smoothien sekaan. Se nimittäin tasapainottaa mm. kehon stressitiloja ja helpottaa myös huonounisia. Ja jos Perussa, Macan kotimassa kysyy mihin sitä kannattaa käyttää niin vastauksen saa kuin apteekin hyllyltä: ”For the sex of course!” Väittävät siis, että se lisää seksuaaliviettiä niin miehillä kuin naisilla.

Ja kun nyt kerran kysyt, niin vielä haluaisimme nostaa esille erityisesti mökkeilijöiden ja veneilijöiden tarpeisiin vastaavan Attitude-ylesipuhdistussuihkeen joka ei rehevöitä vesistöjä mutta on silti tosi tehokasta.
Koko Attitude-sarja erottuu kyllä todella edukseen. Se on täysin luonnonmukainen ja vegaaninen ja kaiken lisäksi valmistaja maksaa kaikista tuotantoprosessin aikana ja kuljetuksissa syntyneistä hiilidioksidipäästöistä ”sakkoa", eli lahjoittaa rahaa järjestöille, jotka istuttavat puita hillitsemään ilmaston lämpenemistä.

Olisihan se mahtavaa jos kaikki yritykset toimisivat niin! 
Verkkokaupan tuotevalikoima ilmeisesti elää jatkuvasti?

Kyllä, otamme mielellämme vastaan vinkkejä ja toiveita. Viimeksi otimme myyntiin Greenfinn's-tuotteita, eli suomalaisista supermarjoista tyrnistä, mustikasta, karpalosta ja aroniasta valmistettuja mehuja ja rouheita. Tuotteita valitessa meille on laadun lisäksi yhtä tärkeää tuotteen ekologisuus.
Uutuuksista valikoimissamme ja tarjouksista tiedotamme asiakkaitamme mm. uutiskirjeellä.

Kiitos tästä ja itse laitan kyllä saman tien sekä uutiskirjeen että pesuaineet tilaukseen!

Uutiskirjeistä puheen ollen, teimme sellaisen ecodealin, että
kun nyt tilaat uutiskirjeeni sähköpostiisi saat seuraavana päivänä paluupostina 5% alennuskoodin Ecodeal-verkkokauppaan
Koodi on voimassa 31.5. 2010 saakka joten kannattaa toimia pian! 
Vanhoille tilaajille alennuskoodi lähtikin jo. Jos et löydä sitä sähköposteistasi, kurkistahan roskikseen!

1 kommentti:

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...