keskiviikkona, toukokuuta 19

Kymppejä ja Pieni ruokakauppa

Viisitoistavuotiaana muistan lausuneeni viisaita sanoja, esimerkiksi niin, että "Helsinkiin mulla ei ole mitään hinkua ja Espooseen en ainakaan muuta ikinä".
No, syksyllä taitaa tulla täyteen 10 vuotta virallista espoolaisuutta.


Keksin koska tahansa 10 syytä lähteä Espoosta Helsinkiin (Lintsi, Korkeasaari, Espan puisto, Kiasma, Stokkan Mac-osasto, Ruohonjuuri-tavaratalo...) mutta enemmän mielikuvitusta vaatii keksiä syitä lähteä Helsingistä Espooseen. Yritetään silti (päätän vasta myöhemmin saanko tästä yhden, kaksi vaiko jopa kolme merkintää!):

te jotka suunnistatte huomenna L'orealin ysmyyn, koukatkaahan hakemaan Tapiolan Stokkan Herkun naapurissa sijaitsevasta Pienestä Ruokakaupasta lounassalaatti (6,90) ja tölkki luomulimua ja ajakaa nauttimaan niistä vaikka Karhusaaren rantakallioille.
Oma haarukka mukaan!

Syksyllä poikkesin tuolla ruokakaupassa ekan kerran ja päällimmäiseksi jäi sellainen "plaah"-fiilis, mutta alkuviikosta kun oltiin Puolison kanssa nauttimasta kesäpäivästä ja kuljettiin ohi niin jotain oli tässä välissä tapahtunut. En tiedä oliko se nuo ulos nostetut luomuvihanneslaatikot vai mikä, mutta luulenpa, etten enää tule käymään Tapiolassa pyörähtämättä tuolla.


2 kommenttia:

  1. Minä olen samoilla linjoilla edesmenneiden mielipiteidesi kanssa. Toivottavasti en joudu sanojani syömään! :D

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...