torstaina, toukokuuta 20

Espoolainen lähiörouva

Vietin eilen varsin mielenkiintoisen päivän tutustumalla kotikaupunkini tarjontaan, mutta siitä tulette kuulemaan lisää tässä pitkin kesää. Sain myös hyvään alkuun parvekepuutarhani laittamisen.


Aloitin tietysti tärkeimmästä, eli penkin pehmustamisesta. Jos kukat eivät sattuisi viihtymään niin ei hätää, tästä peitosta niitä löytyy. Akseli-kirpparilta kympillä.


Seuraavaksi lähden ihmettelemään laatikoita ja hankkimaan taimia tai mitä lienee kukkia. Rieppa vinkkasi orvokeista, jotka kestää mitä vaan...

Myös tämä neuletakki tuntuu kestävän mitä vaan. Se on ostettu sinkkuaikoina, eli reilut 10 vuotta sitten Henkkamaukalta ja ollut alunperin paita. Sen kaksoissisko on jo käytetty puhki kainaloista ja hihansuista, mutta on edelleen pakattuna varastolaatikkoon (jossa on myös Ne Puolison Golf-housut...). Joitain juttuja kun vaan ei VOI heittää poiskaan. Jätän ne siis lapsilleni ja jos en saa lapsia niin sitten lapsenlapsille.
Vielä kun nämä perhossandaalit osoittautuisivat ikuisiksi...

6 kommenttia:

  1. hauskan tyylikästä tyylittömyyttä;D.sys

    VastaaPoista
  2. Mä meinasin jo harkita muovikukkasia laatikkoihini ennen kuin löysin nuo orvokit :) Kukkapenkki kyllä kukoistaa, mutta ne ovatkin edellisen asukkaan istuttamia perennoja... Olen lisännyt kukkapenkin valikoimaan kolmessa vuodessa vain rikkaruohoja. Niistäkin osa on niin nättejä, että ei viitsisi nyppiä pois. Miksi ketokukkanen olisi yhtään sen huonompi kuin kaupasta ostettu taimi? En tajua :)

    Musta on ihanaa kun jaksat hymyillä asukuvissa, näistä tulee hyvälle tuulelle!

    VastaaPoista
  3. Pyöräilyhousut vai???

    Ihan hyvin sitten loppujen lopuksi tarkeni ilman tota neulettakin mutta se ois ollut niin hankala fotoshopata pois tästä kuvasta...

    Ja Kiitos Rieppa! Mä olen tainnut ennenkin paljastaa, että munhan on pakkokin hymyillä että voin väittää ryppyjäni naururypyiksi. Ei kai se muuten menis läpi :D

    Huomenna meen kukkakauppaan, sitä varten olen kirjoittanut jo muistilistaa että muistan varmasti kysyä KAIKEN.

    VastaaPoista
  4. Kommentti uusiksi, jos nyt tulisi läpi..

    Ihastuttava asu! Pyöräilyshortsit näyttävät muuten yllättävän hyviltä, vaikka itselleni en niitä voisi kuvitella :)

    VastaaPoista
  5. Minä sain viikonloppuna parvekepuutarhani lähes täyteen loistoon. Ainoa koristekasvi siellä on väliaikaissijoitettu, upesti tuoksuva lilja. Hyötykasvit ovat kauniita ja ensimmäiset mansikat punoittavat jo kutsuvasti. Pikkuinen lähiöparveke tuntuu paratiisilta. Suosittelen siis lämpimästi vaivannäköä elävien kasvien kanssa.

    VastaaPoista
  6. ^kiitos Salka, kätevät nämä ainakin on nämä byysat. Edes jotain naurettavan pientä vaihtoehtoa farkkushortseille...

    Typy, mulla oli pari vuotta sitten parvekkeella yksi kasvi, kolmihaarainen kirsikkatomaatti. Söin siitä sellaisia herneen kokoisia tomaatteja vielä joulukuussa. Sellaisen kun löytäisin taas!
    Edellisvuonna laitoin salaattia kasvamaan. Ne kestivät viikon. Viime vuonna en laittanutkaan mitään kun niiden tomaatintaimienkin hinta oli kolminkertaistunut. Jos nyt menen ostamaan sellaista ja yritän unohtaa kuinka halvalla sen josku sain :D

    Mansikoista mäkin haaveilen, mutta olen kasvinharrastajatappajayhdistyksen kunniajäsen joten en tiedä kannattaako niitä tänne raahata listittäväksi. Ostan varmaan mieluummin torilta rasiassa.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...