perjantaina, toukokuuta 7

Henkilökohtainen haaste

»»» In English
Viitaten faktaan numero 14 tällä listalla, olen päättänyt päästä kyseisestä tavasta eroon. Piste.
Siksi tuossa linkkilistalla on nyt päivälaskuri.
Aseina tällä kerralla ovat aiempien kynsisaksien, -viilan ja öljyn sijaan kumihanskat ja punainen Bepanthen (jota jouduin ostamaan tatskan hoitoon): laitan yöksi reippaan kerroksen rasvaa käsiin ja päälle hanskat. Vähän niissä on sellaista romantiikantappomeininkiä, mutta mitä sitä ei kärsisi kauneuden eteen?
Tilanne on nyt viiden yön jälkeen se, että kynsinauhat on pehmeät ja siksi niitä on helppo olla nyppimättä...
Edit: 21.5. tilanne on tämä:


Ja 14.6. tämä. Kynsilakka muuten yli 10 vuotta vanha 
Revlonin One Perfect Coral -täydellinen kesäpunainen.
Pitää näköjään siistiä keskisormen lakkausta. 


10.7. uutta harmaata Depend-lakkaa Kicksin alesta. Kautta aikain toinen lakka jota oikeesti riittää yksi kerros:11 kommenttia:

 1. Eilen oli pakko leikata parista kynsinauhasta saksilla vähän pahimpia kulmia pois kun lotrasin tiskiveden kanssa. Pitää muistaa ostaa kumihanskat, noilla kirurginhanskoilla ei ole mukava tehdä mitään kotihommia.
  Sekä kynsien, että kynsinauhojen kasvutahti on hurja, nauhat jämähtää päivässä kiinni kynteen jos en työntele niitä irti.

  Sorminurkatkin kovettuu edelleen vaikka olen tuon alkustartin jälkeenkin nukkunut pari yötä hanskat kädessä ja lisään käsirasvaa pari-kolme kertaa päivässä. Niitä olen pehmitellyt viilalla.

  Mutta periksi en anna!

  VastaaPoista
 2. Äsken meni peukalonreuna vanhasta muistista hampaitten väliin. En kuitenkaan ehtinyt kunnolla vielä puraista kun tajusin ottaa sen pois.
  Kriittiset hetket alkaa viikonloppuna -pari viikkoa on ennenkin mennyt ihan hyvin, mutta sen jälkeen pitää skarpata. Ens viikon jos kestän niin olen kai voiton puolella :D

  Tupakanpolton lopettaminen oli lastenleikkiä tähän verrattuna kun ne tupakat piti asiakseen hankkia ja työntää suuhun ja sytyttää. Mutta nämä sormet kulkee mukana koko ajan...

  VastaaPoista
 3. Kynnet päässeet taas ihan liian pitkiksi, joten leikkasin ne. Senkin teen saksilla ja viilaan vaan lopuksi isommat kulmat pois. Mulle on ikään kuin kasvanut sellaiset suhteellisen normaalin näköiset kynsinauhat. Pitää varmaan ottaa kuva ja päivittää tänne.

  VastaaPoista
 4. Kolme kokonaista viikkoa täynnä. Voisin korkata samppanjan, tätä ei nimittäin ole tapahtunut 10 vuoteen!

  Ehkä lakkaan kynnetkin kohta, sitä ennen täytyy istutella kasveja eli kaivella multaa. Lähden hakeen sitä varten kyllä hanskat kaupasta.

  VastaaPoista
 5. Neljä viikkoa takana ja täytyy tunnustaa, että joku päivä tuossa saatoin ehkä vähän rapsutella toista pikkurilliä. Oliskohan se rinnastettavissa yksiin poskisavuihin tupakasta vai mitä?

  Multa ei kuitenkaan puutu edelleenkään paloja sormista ja jopa peukalotkin alkavat näyttää ihan normaaleilta jo, myös kun tulee suihkusta.
  Tarkkana pitää kuitenkin olla koko ajan. Ja rasvata. Ja rasvata. Hanskajuttua olen jatkanut säännöllisen epäsäännöllisesti ja tulen kyllä jatkamaankin ainakin sen kerran viikossa. Laskurin kanssa siirryn nyt kuitenkin viikkoihin.

  VastaaPoista
 6. Saattaa olla että nypin vähän reikää toiseen peukaloon, mutta ihan vähän vaan. Puolison mielestä laskuri pitäis nyt nollata, mutta ei se nyt NIIN paha ole... Tämän siitä saa kun meinaa vetää viikon ilman yöhoitoja. Eipä vedetä.

  VastaaPoista
 7. Kuuden viikon kohdalla lakkasin viimein kynnet ja päivitin kuvan. Aika kauniit ovat! Pitää vaan muistaa olla ehdottomasti tekemättä kotihommia ilman hanskoja. Pari yötä meni viime viikolla hanskat kädessä -varmuuden vuoksi. Varsinkin peukkuihin tulee edelleen sellaista kovettumaa josta ois tosi helppo saada kiinni. Vaan enpä ota! EN!

  VastaaPoista
 8. Jaaha, kauankohan tässä nyt on jo mennyt... pari kuukautta tai jotain. Käsien jatkuvaan rasvaukseen täytyy kiinnittää huomiota ja tehdä manikyyri viimeistään 10 päivän välein, mutta muuten tämä sujuu aikalailla itsestään.

  Freemanin käsivoide jota arvoin Lastenkutsuilla huhtikuun puolivälissäkin tuubin on osoittautunut tosi hyväksi rasvaksi, parempaa kuin se Clinique jota ostin talvella bloggariristeilyltä. Yöhoitoja en ole harrastanut kai muutamaan viikkoon eikä sitä tässä kuumudessa kyllä voi edes harkita.

  Kynsilakat pysyivät erittäin hyvinä koko lomareissun ajan ja vähän ylikin, juuri nyt ovat kyllä uusimisen tarpeessa.

  VastaaPoista
 9. Mä en enää laske päiviä, viikkoja tai kuukausia. Olen niin sanotusti lopettanut sormien nyppimisen! Nyt pitää keksiä uus projekti, koska tämä on ollut yhtä suuri menestys kuin se röökinpolton lopettaminen vuonna 2002 (kai? ei voi muistaa...)! YES!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...