tiistaina, toukokuuta 4

Tiedotus - FYI

Joku teistä saattoikin jo huomata, että blogin osoite on muuttunut. Vanhakin osoite toimii toki edelleen, mutta ryhdyn käyttämään nyt aktiivisesti tuota uutta. Ilmeisesti siis ainakin Blogilistan ja Bloglovin'in lukijat joutuvat päivittämään linkkinsä. Korjaan kyseiset linkit silti vasta kun olen muokannut blogin ulkomuotoa. Sen on tarkoitus tapahtua torstaina tai perjantaina, joten ei kannata ihmetellä jos blogi on hetken aikaa suljettuna! (Suljetuista blogeista puheen ollen, olen miettinyt jo pitkään että mitä ihmettä Micille ja Nurjimuksen blogille on tapahtunut???) 
Mutta sellaista siis loppuviikkoon, huomenna keskiviikkona menen hiusmallikeikalle jolla kuluu koko päivä.
Vielä väliaikatietoa arvonnasta: ihanainen Nelliina vinkkasi siitä tänään blogissaan, joten osallistujia on ollut vallan mukava määrä, noin 150 jo ja tuotteista aika vankkaan suosikkiasemaan on noussut tuo punainen laukku. Osallistumisaikaahan on siis vielä vaikka kuinka jäljellä. Muistakaa myös tämä ketju -luulenpa, että se yllätyspalkinto on mieleinen ihan kenelle vaan!
✄ - - - - - - - - - - - - - - - 
»»» Some of you may have noticed that the blog address has changed. The old one works still, but I'm about to start using the new one from now on. I assume Bloglovin users will have to update their subscription once I've changed it but I will let you know when I do. That should happen on Thursday or Friday! At the same time I'm going to change my page layout and divide my blog into two, one in Finnish and the other one in English. So keep in touch!
But that's later, tomorrow I'm spending the whole day hair modeling.
And a quick update about my giveaway: sweet Nelliina linked it in her blog and suddenly I have almost 150 entries. The red bag has so far collected most of the votes. There's still plenty of time to enter. And don't forget this post - I'm pretty sure my extra giveaway is something that anyone would like! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...