tiistaina, toukokuuta 25

Fiittari... Mishibu

Mishibulla on herkkupuoti tuolla Etsyssä ja mikä parasta, näitä kakkuja ja leivoksia voi nauttia ihan rajoituksetta -myös me karpit!  Aloitetaan maistiaisilla, Misihibu suosittelee

Little Cake Earrings, mustikka-banaani -kakkukorvikset

Vai maistuisiko mieluummin Princess Cupcake Earrings, keväiset muffinssikorvikset tai Sushi Charm, herkullinen sushi-koru?

Kuka olet ja mitä muuta teet "kakkuleipurin" hommien ohella?

Olen 22-vuotias pääkaupunkiseudulla asustava tietojenkäsittelytieteen opiskelija ja teen myös sen alan töitä osa-aikaisesti. Tuleva ammattini ei siis mitenkään liity käsitöihin, vaikka jotkut voisivatkin olla eri mieltä. Tietokonepainotteisen ja matemaattista ajattelua vaativan opiskelun ja työnteon vastapainoksi harrastan asioita, joissa voi päästää luovuuden valloilleen ja "laittaa aivot narikkaan", niin halutessaan. 


Alunperin harrastin savitöitä, mutta ajan mittaan kiire kasvoi ja aikaa ei enää riittänyt keramiikkakerhossa käymiseen. Niinpä piti keksiä muuta tekemistä. Askarteluliikkeestä löysin Polymer Clay -massan, joka on siitä kiva materiaali, ettei sen kovettamiseen tarvita mitään erikois-saviuunia vaan aivan tavallinen keittiön uuni riittää. Niinpä innostuin massailusta ja sillä tiellä olen pysynyt nyt jo noin viisi vuotta. Lisäksi olen tehnyt muun muassa hopeatöitä sekä helmikoruja. Korujen lisäksi teen myös eri elokuvien ja bändien inspiroimana miniatyyri-ihmisiä, joita olen koonnut
online-galleriaani

Liityin Etsyyn ensin siksi, että voisin itse ostaa käsintehtyjä tuotteita ja sitten perustinkin oman kaupan. 

Myyn tuotteita niin sanotusti huvin vuoksi. Koska haluan pitää massailun hauskana harrastuksena, en ota liikaa paineita siitä minkälaisia tuotteita teen ja kuinka usein päivitän Etsy-kauppaani.
Tyypillinen korujeni käyttäjä taitaa olla nuori nainen joka ei ota elämää liian vakavasti. Vai mikä olisi piristävämpää kuin laittaa sormeen suklaakeksisormus tai pujottaa korviin herkulliset kakkupalat? Toivoisimme vielä muutamia linkkivinkkejä!

No, oma
blogini tietysti. Lisäksi massailu-tutoriaalejani löytyy Youtubesta.

Seurailen myös Minifood-blogia, jossa on hauska kokoelma ruokakuvia ja vaikka ostankin tarvikkeet yleensä suoraan liikkestä niin Sinellin nettikaupassa on kiva suunnitella seuraavaa ostosreissua.


Kiitos Mishibu tästä herkkuhetkestä! 

2 kommenttia:

  1. Ihanat korvakorut! Luulin noita ensin oikeiksi leivoksiksi ja mietin, että mitenköhän ne on mahdettu valmistaa, jos karpitkin niitä voivat syödä mielin määrin. :D

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...