tiistaina, toukokuuta 11

Fiittari... Stella Kim

Ajattelin, että voisin esitellä blogissani muutamia muitakin bloggareita ja Etsy-käsityöläisiä ja korutaiteilija Stella Kim oli niin kiltti, että tuhlasi aikaansa vastatakseen mun kysymyksiini.
Suuri kiitos hänelle!

Pyytäisin sinua esittelemään muutaman suosikkisi omista töistäsi.


1. Love letter necklaces, rakkauskirje-kaulaketjut, jotka on tehty vanhoista messinginkappaleista ja jotka olen käsin koristellut polymeerimassasta tehdyillä yksityiskohdilla.
2. Berry berry earrings iloisen väriset marjakorvikset on myös tehty polymeerimassasta. Opettelin tekemään näitä joululomalla -08 ja olen vähän koukussa niiden pyörittelemiseen! 
3. Applique necklaces, applikaatiokaulakorut. Rakastan applikoituja juttuja! Singaporen tekstiilikeskuksessa on nappeja, nauhoja, pitsejä ynnä muuta myyvä kauppa jossa olen käynyt lapsesta saakka. Se on varsinainen koristetaivas! Heillä on myynnissä valtavasti applikaatioita ja joskus tulin sitten pohtineeksi, että miksipä niitä ei voisi käyttää myös kaulakoruina.


Kerro meille jotain itsestäsi.

Olen kokopäiväopiskelija ja itseoppinut osa-aikainen käsityöläinen. Olen tehnyt koruja lapsesta saakka, mutta vakavalla mielellä vasta kymmenisen vuotta. Muutin Suomeen vuonna 2005 ja sitä ennen työskentelin korutukkurin markkinointipäällikkönä Singaporessa ja työni ja matkustelun kautta opin rakastamaan koruja vieläkin enemmän. Minulla oli myös pieni bisnes Singaporessa kälyni kanssa. Kun sitten muutin Suomeen löysin Helsingin Kauppatorin ja aloin myydä siellä korujani kesäisin. Rakastan Kauppatoria ja sitäpaitsi se on hyvä paikka harjoitella suomen kieltä!

Mistä saat inspiraatiota noin hauskojen ja ihastuttavien korujen tekemiseen?

Inspiraationlähteinä toimii luonto, trendit, oikeastaan kaikki ympärilläni oleva. Joskus kun näen vaikka kauniin kakun tai palan kangasta mietin, että 'hei, onpa ihanat värit! Ne näyttäisivät upeilta korviksissa!'

Mistä kaikkialta korujasi voi ostaa? 

Toistaiseksi niitä on myynnissä kesällä Helsingin Kauppatorilla ja Etsy-kaupassani. Etsiskelen niille kyllä parhaillaan muitakin myyntipaikkoja ja ilmoitan niistä kyllä sitten verkkokauppani etusivulla! 

Toivoisin, että voisit antaa meille vielä linkkivinkkejä web-sivusuosikeistasi. 

Eniten taidan vierailla BBC:n ja YLEN:n uutissivustoilla, mutta olen kyllä myös koukussa Etsyyn josta ostan suurimman osan tarvikkeistanikin. Liityin myös European Street Team -ryhmään ja olen viettänyt paljon aikaa tutustumalla sen muihin jäseniin. 
Tässä kuitenkin joitakin suosikkikauppojani sieltä (on tosi vaikea valita vain muutamaa!!): 

Kiitos vielä Stella Kim ja toivotaan että tulee upea, aurinkoinen kesä!

PS. Hassu sana Fiittari on siis käännös englannin sanasta featuring, yhtä näppärää kuin vaikkapa Karppi termistä low carb...1 kommentti:

  1. ihana esim.helmikoru. kiitos linkistä. sys

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...