maanantaina, lokakuuta 25

Forever 21

»»» English translation below
Jos ei muuten niin sielultani olen kyllä ikuisesti 21 tai ehkä vähän alle. Joinakin päivinä mahdollisesti hieman yli... Ei ne siellä kaupassa (Jenkkilän suurin F21 ja kyllä se iso olikin!) henkkareita halunneet nähdä vaan myivät mulle ihan kiltisti tämmösen paidan (myönnetään, tätä en ois millään muotoa tarvinnut ja tämä on vielä polyesteriakin -ostin silti) ja mustat farkkuleggingsit. Byysat on tosi hyvän malliset, niistä ei tipahda takavyötärökään istuessa. Militaarishenkisessä paidassa puolestaan on vähän reippaammin mittaa ja rypytykset sivuilla. Kuorrutin ne tänään töihin vanhalla villatakillani.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» My biological age may be whatever, I'll always be 21 at heart anyway. They didn't ask for my id at the store (biggest F21 in US) but sold me these black jeggings and the sweater (I must admit I didn't need the latter, and it's polyester, but I bought it anyway). Like the pants, they fit me like a glove. The sweater is tunic length. I topped them today with the old cardi.

2 kommenttia:

  1. Hienoja ostoksia! Farkkuleggingsit ois hyvät, mutta kun ne aina valuu jopa kävellessä...

    VastaaPoista
  2. Joo, nää onkin tosi omituiset kun eivät valu yhtään vaikka mulla on tämmönen hyppyrihanuri -ois ehkä pitänyt ostaa näitäkin samantien useemmat....
    Joihinkin leggareihin olen ommellut kiristysnauhan tonne ristiselän kohdalle että pysyisivät paremmin jalassa.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...