sunnuntaina, lokakuuta 10

Matkis - Suitcase

»»» English translation below
Lähtö huomenna iltapäivällä, aamusta käyn vielä toimistolla palaverissa.
Mahdollisimman niukalla vaatevarastolla siis mennään, vielä kun saisin päätettyä ne matkustushousut (cargoa, mustaa suoraa vai jumppista)... matkalaukku ei ole edes puolillaan, joten tuollainen punainen vesitiivis pussi paitsi sisältää mun alusvaatteet, on täytetty ilmalla, että tavarat pysyis paremmin paikoillaan eikä housut toivottavasti rypisty. Silkkimekon pistän vielä tuonne käsimatkareppuun, mutten viitsi sitä siellä turhaan säilytellä.


Ostin Kicksistä hiussuihketta varten matkapullon, joka falskaa. Laitoin siihen jo toisesta pikkupullosta tiivisteen, mutta se ei näemmä riitä. Päädyin teippaamaan pullon ja korkin tiiviiksi jeesusteipillä ja sitä teippiä on tietty mukana myös paluumatkaa varten.


Kameralaukku mahtuu tuohon reppuun, mutta voisin ottaa kameran kyllä myös Lumi-laukkuuni. Ai niin, pitäisköhän pakata mukaan vielä joku hattu... check!


Villasukkien sijaan otan säärystimet, jotka voi koneessa vetää jalkaterän lämmikkeeksi, mutta niitä ei tarvi erikseen riisua kun pistää kengät jalkaan ja lähtee liikkeelle.

Jännittää! Toivottavasti reissu sujuu paremmin kuin viimeksi...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Off tomorrow afternoon, before that a quick stop at the office.
I'm trying to keep my packings to a minimum. Now I can't decide whether I should wear cargo pants or straight black pants or sweat pants in the plane. My suitcase isn't even half full so I filled that red bag with air so that my things should stay put and my pants wrinkless. Black silk dress will be traveling in the backpack and so does the camera bag, even though the camera would fit into my shoulder bag, too.
Now what have I forgotten... a hat!

3 kommenttia:

  1. Hyvää reissua! Falskaavat pullot ovat perseestä, itse olen mm. onnistunut valuttamaan kynsilakat pitkin laukkua, näin yhden kerran mainitakseni :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Tommonen litku ei onneksi tee niin kauheeta vahinkoo kun vaikka kynsilakka. Raivostuttaa tommoset pullot, jotka ei todellakaan toimi ainakaan siinä tarkoituksessa mihin ne myydään.

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...