tiistaina, lokakuuta 19

Matkalla - Journey

»»» English translation below
Jokainen, joka on matkustanut noin vuorokauden ihan mihin tahansa tietää, ettei se ole mikään suuri nautinto. Ei varsinkaan silloin kun saa eteensä tarjottimen, jonka antimista syötävää löytyy suurennuslasilla:


Mutta on siinä lentomatkustamisessa hyvätkin puolensa. Niistä ensimmäinen on se, että kerrankin voi oikein kuuntelemalla kuunnella musaa. Jos sattuu tykkäämään yli kaiken puhallinmusiikista niin tämä on täydellinen valinta:


Myös Finskin ostoskatalogi tekee kaikkensa, että viihtyisin:


Sain mä muuten matkalla hyvääkin ruokaa. Tämä lautanen on Helsinkivantaalta; poroa, sienisalaattia, lohta, siikaa ja homejuustoa. Eikä mitään margariineja vaan oikeeta voita! Sitä muuten tarjoilee yleensä kaikki lentoyhtiötkin, mitä nyt Finski luottaa peseliin.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» Best things about flying are not on the Finnair's tray. It's in the loud music, airport food and staring at Jude Law's photo in the airline mag.
I simply love this late band called Ultra Bra. You really don't need to understand the lyrics, trust me! There's no message in them. This one is called The Ice Cream Truck.

5 kommenttia:

 1. miulla samanlainen soitin mutta pinkki :) tärkeistä tärkein kommentti XD

  VastaaPoista
 2. :D
  Mulla on tossa vanhasta puhelimesta kuulokkeet. Se puhelin oli aivan onneton, mutta kuulokkeet ihan huiput! Sieltä kuulee kaikki nyanssit.

  VastaaPoista
 3. Tän postauksen nähtyäni olen iloinen ettei tarvitse lentää minnekkään.Mutta HKI-Vantaan sapuska näyttää ihan herkulliselta:D

  VastaaPoista
 4. on myös pinkit kuulokkeet aikas ihQa xD

  VastaaPoista
 5. ^^ai mikäs vika lentomatkailussa... ;P (paitsi ankeet penkit, ankeet vessat ja ankea odottelu...) Oikeilla varusteilla suorastaan siedettävää, vielä kun jet lag helpottais.

  ^pinkit kuulokkeet on loistava keksintö, nehän ei huku niin helposti ees kassinpohjalle!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...