maanantaina, lokakuuta 18

Las Vegas, muutama kuva - A few shots

»»» English translation below
Mun hotelli (my hotel)
Bellagion vesiurut (water organ of Bellagio)
Venetian-hotellin ostoskatu (The Venetian mall)
Mun huone (Room)
Puitteethan tuolla ovat upeat ja lämpötila reilut 30 astetta. Itse vietin keskiviikon ja torstain aamusta iltaan hyisen viileäksi ilmastoiduissa konferenssitiloissa villapaita päällä ja varpaat jäässä. Illalla kävin pari tuntia edustamassa ja tutustumassa kymmeniin uusiin ihmisiin ja kaaduin sänkyyn herätäkseni esim. klo 3 siihen, että hammaslääkäriltä Suomesta soitetaan, josko vaikka haluaisin tilata aikaa. Huoneessa oli muuten myös kylppäri, joka oli isompi kuin meidän olohuone, mutta mikä siinä on, että niihin ei saada minkäänlaista käsisuihkua, ei suihkuun, ei ammeeseen eikä varsinkaan vessaan...

Tiistaina kävelin Stripin päästä toiseen (no en ihan, mutta melkein) ja räpsin kasan kuvia (lue: reilun tuhat yhteensä koko reissusta, iso osa kyllä töihin liittyviä muistiinpanoja). Niiden läpikäynti on aika hidasta, koska jostain syystä tämä koneeni ei näytä niistä esikatselua. Shoppailemassa kävin myös tiistaina ja ostin tosiaan tuon eilen nähdyn jakun ja ne kengät. Yritän saada niistäkin parempia kuvia lähipäivinä. Lisäksi kävin keskiviikkona vartin mutkan Forever 21:ssa ja hommasin nuo kuvan farkkuleggingsit että sain sen jakun päälle, kun mulla ei ollut mukana mitään sen kanssa sopivaa alaosaa. Torstaina kävin illalla hakemassa systerille käsilaukun -itsehän en sellaista nyt tarvitse, koska mulla on tuo täydellinen mag clutch ja mainio Lumi- ja perjantaina Puolison tuliaiset, pipon Marc Jacobsilta ja vyön Bossilta. Perjantaina duunit loppuivat jo puoliltapäivin. Menin siis katsomaan Miragen kissanpentuja:

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
»»» Looks quite a fascinating place and the tempreature was really warm too, like 30°C. I spent my time in a chilly airconditioned ball room in a sweater and with toes all frozen up. I did however have some time on Tuesday to do some shopping (the shoes and the jacket you saw yesterday) and to take a ton of photos. I'm planning to post some here but for some reason my iMac doesn't show the preview so it takes some time to browse them in the Photoshop. I also ended up buying (and smuggling) my sister a cute bag (I didn't need one myself, I already have the perfect clutch) and my Hub got a Marc Jacobs beanie and a Boss belt. Then I went to see the kittens of Mirage. 

8 kommenttia:

 1. Tässä on Vegasiin menoa pienesti suunniteltu, niin huomasitko, minkä hintaisia ne hotellit oli? Kun kuulemma isotkin hotellit on suht halpoja, kun ne kerää casinoilla jne ne kaikki tuotot.

  VastaaPoista
 2. Mulla oli firman puolesta sopimushinta tuolla Wynnissa $139/yö, paitsi eka yö $189, joka lienee normaalihinta. Noihin päälle tuli vero joka on kai 8%. Tuo ei ainakaan ole sieltä halvimmasta päästä. Siihen ei siis kyllä sisälly mitään muuta kun huone ja (mun tapauksessa yli-innokas) houskeeping.

  Nythän taas tällä hetkellä taalan kurssi on aika hyvä meidän kannalta, noin 75 cnt.

  VastaaPoista
 3. Tommosista työmatkoista mä voin toistaiseksi vain haaveilla =) olipa aika hulppea hotellihuone. Mutta miksi ihmeessä ne keskellä yötä kauppasi hammaslääkäriä? Omituista =)

  VastaaPoista
 4. Kyllä siellä varmaan ois tarjolla mm. vintagevaatemessuja -sekaan vaan! Viimeksi kun oltiin mobiilifirman kanssa tuolla niin naapurissa esiteltiin pizzataikinoita. Ihan Oikeesti, kokonaiset pizzataikinaMESSUT! Eikä ihan pienet!

  VastaaPoista
 5. se hammaslääkäripuhelu tuli siis suomesta? sys

  VastaaPoista
 6. ^joo, soittivat Suomesta. Aikaeroahan tuolla on 10 tuntia...

  VastaaPoista
 7. Aa, no nyt ymmärrän, mä käsitin jotenkin niin että ne tarjosi hotellin respasta sulle hammaslääkäriaikaa xD Että ihan kaikenkattava palvelu tuossa luksushotellissa... Mutta ei sentään.

  VastaaPoista
 8. No, se huippupalvelu tarkoitti kyllä sitten sitä, että kun olin roikottaut ovessa eisaahäiritä-lappua koko päivän, niin kun häivyin seiskan jälkeen syömään, joku oli käynyt askartelemassa mun vielä pakkaamattomat kamat taas aakkos- tai pituusjärjestykseen.
  Se ei kuitenkaan ilmeisesti riittänyt, koska kun olin justiin saanut iltaysin jälkeen unen päästä kiinni (kello soitti viideltä kun piti lähtee kentälle), joku h****tin torvelo huonesiivooja tuppasi kämppään sisälle ja tökkäsi valot päälle. Mä luulen, että karjuin sille suomeksi jotain tosi nättiä....

  Siinä meni pari tuntia sitten, että sain taas unta. Arvatkaa jätinkö tippiä...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...