tiistaina, lokakuuta 19

Homeless person

»»» English translation below
Mä laitoin tämän pipon päähäni lentokentällä ja Puoliso tuumi, että onko tuo joku homeless person look?
Kostoksi annoin hänelle tämmösen samanlaisen, mutta tummanharmaan. Nämä on Jacobs by Marc Jacobsin kashmirhattuja (vinkiksi Jenkkilään matkaajille: ei muuten maksa paljon!), samoin tuo neuletakki, joka on mun valinnaksi ehkä vähän erikoisen värinen. Mutta toisaalta, se ei kyllä ole sininen. Tai onhan se, teräksen sininen.
Takin alla on loistava kaksikerroksinen olkaintoppi Express-merkiltä. Enpä ollut koskaan kuullutkaan sellaisesta ennen, mutta nyt jo harmittaa, etten ostanut näitä useampia kuin 2.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» My Hub named this the homeless person look because of the beanie. As a revenge I gave him one of these, in dark gray. I bought them from Marc Jacobs and also the cardi, which isn't one of my normal colours at all. But I wouldn't describe it blue. Or maybe I would, slate blue.
Underneath I'm wearing a camisole from Express. I should have bought more of these than just two!

2 kommenttia:

  1. Mun yks kaveri kutsuu itteään aina kodittoman näköseks, kun sillä on päässään samantyyppinen pipo. Mut musta tollanen vähän lörpöttävä pipo on just hyvä ja söpö.

    VastaaPoista
  2. Vaikutelmaa saattoi korostaa se, että olin sonnustautunut kunnon kerrosmeinigillä: reisitaskuhousut, alla pidempi villatakki, päällä lyhyempi villapaita ja vielä liituraitableiseri...

    Tästä piposta kuuluis kääntää tuo reuna, mutku mä en haluu...

    VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...