tiistaina, lokakuuta 26

Pauw

»»» English translation below
Taas näyttää olleen aukko sivistyksessä: tämä firma Pauw on toiminut jo 50 vuotta enkä mä ole kuullut siitä mitään (käykääs kurkkimassa niiden mallistoja, luulenpa, että aikas montaa silmää miellyttää!). No, olen kyllä käynyt Hollannissa vaan kerran, vuonna 1990 ja sellaisella budjetilla, etten tainnut juuri tällaista muotia katsella. Tulin siis raahanneeksi Ameriikasta saakka lähinnä eurooppalaista muotia.

Mutta Saks myi siis yksinoikeudella Jenkeissä noiden mallistoa ja mulle sattui sellainen joskus sen oikean vaan tunnistaa -hetki siinä mallinuken vierellä seistessä. Meillä vaan jotenkin klikkasi kaikki: väri, tyyli, koko ja vielä hintalappukin.


Mun on tosi hankala näköjään saada tästä kunnollisia kuvia kun hovikuvaaja ei satu olemaan paikalla yhtä aikaa päivänvalon kanssa. Jakku on kumminkin väärällään yksityiskohtia joista hauskin on tämä helmassa oleva käsittely: takin voi huoletta rutata kassiin vaikka millaiseen solmuun ja sitä parempi lopputulos. Materiaali on luonnollisesti polyesteria, mutta joskus sekin vaan on hyväksyttävä.


Ei voi mitään, puhdasta rakkautta yhtä kaikki!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» It seems I need to travel all the way to the US to buy European fashion. This Dutch company Pauw has been established decades ago but I had never heared of it. Until I and this jacket ran into each other at Saks. Sometimes you just know... well, that was my moment.
Btw, the wrinkles are deliberate so this jacket is a perfect companion on the road.
Polyester or not, I simply love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...