sunnuntaina, lokakuuta 17

Elossa, kai - Alive, I guess

»»» English translation below


Tässä palanen huitsin nevadaa:


Pää on aivan sekaisin noin vuorokauden matkustuksesta. Helsinkiin tullessa piti oikein tarkistaa monesko päivä tänään on, mun kännykässä se oli 18. Aikavyöhyke on tässä matkalla vaihtunut sen verran monta kertaa.
Matka sujui muuten aivan loistavasti, mutta olen nukkunut todella surkeesti koko viikon ja senhän nyt tietää mitä se "uni" on lentokoneessa.
Kirjoittelen siis lisää kunhan tästä jotenkuten tokenen. Nyt alan kasata pomolleni materiaalia ja pistän menemään sähköpostilla. Kukaan ei odota mua nimittäin huomenna vielä töihin kuitenkaan.

PS. Saatoin ehkä mahdollisesti ostaa (taas) kengät ja vähän jotain muutakin. Mutta vain tarpeellista. Ja ihanaa. Tietysti! (Ja yhden naurettavan pienen heräteostoksen -mutta vain yhden!)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» My head is spinning after around 24 hrs traveling. The trip was great except that I didn't sleep too good  the whole week. Now I need to put together some material for my boss and email it. They're not really expecting me to be at the office tomorrow.

I may have bought myself some shoes and other really nice and wonderful stuff... More about that later when I've adjusted.

5 kommenttia:

 1. ihanat kengät ja uusi takki. kiva että olet päässyt takaisin:D sys

  VastaaPoista
 2. Wohoo love your shoes!!!Oletpa upeana:D
  Kunhan tokenet matkasta,kuvia kengistä,kiitos!

  VastaaPoista
 3. Moi vaan ja kiitoksia!
  Elämä tuntuu voittavan taas, nukui tossa reilusti kellon ympäri jos vielä vedän samanlaisen rupeaman ens yönä niin eiköhän se tästä :D

  Kenkäkuvilta ei muuten tulla välttymään, olen niistä ihan huumaantunut! Harmi vaan, ettei niillä täällä kotomassa enää pitkään poljeta (nimim. kuraa odotellessa...)

  VastaaPoista
 4. Hahhaa, tulin ma-iltana takas Suomeen ja jetlageissa painitaan edelleen. Ihan kuin usvassa eläisi...

  VastaaPoista
 5. ^missäs kävit?
  (I feel Ya Grl!) Mulla alkaa pikkuhiljaa helpottaa, viime yön jo nukuin kutakuinkin normaalisti. Mitä nyt näin unta, että mulla oli Suhde Tom Hanksin kanssa, jolla oli puolestaan ADHD...

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...