lauantaina, lokakuuta 23

Tekstuureita - Textures

»»» English translation below
Mulla on joku ihme fiksaatio näihin taustakuvajuttuihin. Tällä kertaa kone lensi niin matalalla, että sieltä näki hyvin kaikenlaisia kuvioita, harmi vaan, että New Yorkissa oli pilvistä.
(Kuvat suurenee vähän kun niitä klikkaa.)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» I'm fixated on background images. This time the plane flew so low that I was able to see a lot of nice textures on the ground. Too bad it was cloudy in NYC. (Click to enlarge the photos.)

3 kommenttia:

 1. Tuota tilkkutäkkiä mekin ihailimme taannoin 1987 ylilennolla Losiin. Farming is math ;)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia. Ehkä nuo taivaalta kuvatut maisemat kiehtoo siksi kun niitä niin harvoin pystyy itse näkemään. Kun kävelee siellä kotikulmilla kaduilla ei tiedä mitään siitä miten hienolle kaikki näyttää taivaalta katsottuna. Lentokoneesta en ole päässyt näkemään juuri muuta kuin välkkyviä valoja pimeässä maisemassa, mutta muutama vuosi sitten pääsin kuumailmapalloon. Sielläkin oli näkymät varsin huikeat vaikka oltiinkin paljon paljon alempana taivaalla kuin lentokoneessa :)

  VastaaPoista
 3. Tota peltotilkkutäkkiä ylitettiin toista tuntia, kertonee jotain alueen laajuudesta... Mä vietin siitä viiden tunnin lennosta muuten ehkä kolme nenä kiinni lasissa, musta nuo näkymät on niin kiehtovia :D
  Muistan vieläkin kun lensin (ekan kerran elämässäni) vuonna -89 puolenyön jälkeen Helsinkiin. Aivan mielettömän kauniita ne valonauhat!

  Senkin muistan kun näin Manhattanin ekaa kertaa ilmasta. (-96 koneet vielä lensi siitä vapaudenpatsaan vierestä, nythän se lenkki kiertää hiukan kauempaa) -todella huikea näkymä!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...